Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Σφαίρες με χοιρινό» κατά των μουσουλμάνων τρομοκρατών


Ουάσινγκτον
Οι ισλαμιστές τρομοκράτες μπορεί να αψηφούν τις σφαίρες, σίγουρα όμως θα τρέμουν τις σφαίρες που περιέχουν απαγορευμένο χοιρινό κρέας, στοιχηματίζει μια νεοσύστατη αμερικανική εταιρεία.

ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ .





μπαμπά φτάνει ...


υπουργείο υγείας, νέος υπουργός νέα πολίτικη !!!


Χ.Αθανασίου: «Υπάρχουν διαφορές αλλά θα αμβλυνθούν»


Ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης άφησε αιχμές για όσους τον κατηγόρησαν ότι ήταν «ένας από εκείνους που οδήγησαν το καράβι στην ξέρα», κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Δικαιοσύνης στον μέχρι σήμερα αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χαράλαμπο Αθανασίου.

"Είμαι έτοιμος να πάρω δύσκολες αποφάσεις για το Δημόσιο"


  Ο απερχόμενος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης υπογράμμισε την ανάγκη να δημιουργηθεί μια εθνική στρατηγική διαπραγμάτευση απέναντι στην Τρόικα, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, παρουσία του νέου υπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ασυνήθιστοι διεθνείς νόμοι που δε θα πιστεύατε πως είναι αληθινοί


Ίσως θέλετε να θυμάστε τους παρακάτω περιέργους νόμους που ισχύουν σε μερικές χώρες, ώστε να αποφύγετε την αμηχανία, ή ακόμη χειρότερα, τσουχτερά πρόστιμα, όταν ταξιδεύετε σε αυτές.

Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς


Μετά από 14 μήνες φυλακής, ο Λάκης Γαβαλάς και η αδερφή του Νότα, βγήκαν από τον Κορυδαλλό, ελεύθεροι πια.

Noble: 5 εκατομμύρια τόνους φυσικού αερίου θα μπορεί να εξάγει η Κύπρος

 Σε αποκαλυπτική συνέντευξη του Αμερικανικού κολοσσού στο ΡΙΚ, η Noble Energy, εκτιμά ότι η ανακάλυψη φυσικού αερίου στο οικόπεδο «Αφροδίτη», έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει σε ένα σταθερό και πιο ευοίωνο μέλλον για το λαό της Κύπρου.

Βαξεβάνης: “Την Υγεία ανέλαβε η Μοιραράκη της πολιτικής!”

Του Κώστα Βαξεβάνη
Ήταν πολύ ευγενική η χειρονομία του Ευάγγελου Βενιζέλου να επιτρέψει στον Αντώνη Σαμαρά, να είναι πρωθυπουργός στην κυβέρνησή του. Ο ίδιος ανέλαβε την Αντιπροεδρία και το Υπουργείο Εξωτερικών. Συνολικά λοιπόν, σε μια κυβέρνηση με 41 μέλη (την ώρα που απολύονται από το Δημόσιο χιλιάδες) το ένα τέταρτο καταλαμβάνεται από επιλογές του Βενιζέλου. Για να μην μιλήσουμε γι αυτούς από τη ΝΔ, που δεν έχουν τη θέση που θα ήθελαν εξαιτίας των απαιτήσεων του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. 

Βάθμολογίες 2013: Ανεπίσημα στατιστικά



Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την Παρασκευή τους βαθμούς των υποψηφίων και παράλληλα έκανε γνωστό πως την Τρίτη 25/6 θα δώσει στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία. Ήδη όμως υπάρχει μια πρώτη εικόνα των στατιστικών επιδόσεων των μαθητών. Η εικόνα αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι τη σελίδα όπου εμφανίζονται οι βαθμολογίες των μαθητών, πιθανόν από λάθος του προγραμματιστή, έχει μείνει ξεκλείδωτο το url με αποτέλεσμα να είναι προσβάσιμες οι βαθμολογίες όλων των υποψηφίων και σε άτομα που δεν διαθέτουν τους κωδικούς ή τα αρχικά των υποψηφίων:

Γράμμα από τη Βραζιλία



Αγαπητέ φίλε, 


ναι, μιλάω σ' εσένα που ακούς Βραζιλία και σκέφτεσαι παραλίες, τακουνάκια, ανάποδα ψαλίδια, υπερμεγέθεις κώλους και ατελείωτα πάρτι. Συγγνώμη που σου χαλάω το όνειρο, αλλά το πάρτι τελείωσε. Ή μάλλον έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν σου το είπανε. Εδώ εξάγουμε αλλά δεν πίνουμε καφέ, δεν χορεύουμε σάμπα εκτός των ορίων του Ρίο ντε Ζανέιρο ή μάλλον χορεύουμε σπάνια έτσι κι αλλιώς. Μέχρι και στην μπάλα εξάγουμε πλέον αμυντικά χαφ και στόπερ. Τα στερεότυπα μας τελείωσαν όπως και η υπομονή. 

Αδωνις και Βορίδης «αναστατώνουν» τα social media – Ο «τηλεπωλητής», τα «ιάματα του Ασκληπιού» και ο «δελφίνος»


Tην τιμητική τους έχουν σήμερα στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης. Προεξάρχοντος του νέου υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, που δέχεται τα περισσότερα ειρωνικά σχόλια.

Take Five - Dave Brubeck (long version)


Δεν τους βγαίνουν τα κουκκιά...


Διορία περίπου 70 ημερών έδωσαν οι δανειστές στην κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να παρουσιάσουν κάποια μικρή πρόοδο έστω στις αποκρατικοποιήσεις.

Μια ακόμη διαπίστωση.


ΟΑΕΔ Πρόγραμμα για μακροχρόνια ανέργους ως 29 ετών

Εντός του καλοκαιριού θα ανακοινωθεί το νέο "πολύ μεγάλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων μελών οικογενειών χωρίς εργαζόμενα μέλη, για μακροχρόνια ανέργους και  για άνεργους μέχρι 29 ετών", όπως δήλωσε ...»

Πρόωρη έξοδος στη σύνταξη για 150.000 μητέρες


Σύνταξη με λιγότερα από 20 έτη ασφάλισης μπορούν να πάρουν περίπου 150.000 μητέρες ανήλικων τέκνων, που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2012. Πρόκειται κατά κύριο λόγο για ασφαλισμένες στο ΙΚΑ, ενώ με βάση το συγκεκριμένο συνταξιοδοτικό «μοντέλο» μπορούν να αποχωρήσουν και οι ασφαλισμένες στα λεγόμενα ειδικά ταμεία (δηλαδή τους φορείς ΔΕΚΟ και τραπεζών).

Ο «τιμοκατάλογος» για τα επαγγελματικά ΑΦΜ Ποιοι πληρώνουν και ποιοι γλιτώνουν το Τέλος Επιτηδεύματος

 

Τι προβλέπεται αναλυτικά στην εγκύκλιο του γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη

Τι ισχύει για τα ποσά που απαλλάσσονται από φόρο εισοδήματος, αλλά επιβαρύνονται με την εισφορά αλληλεγγύης Ποιοι πληρώνουν και ποιοι γλιτώνουν την εισφορά 1%-4% για επιδόματα, έσοδα από επενδύσεις και εταιρικά μερίσματα

Τα περισσότερα κοινωνικά επιδόματα που καταβλήθηκαν το 2012, αν και απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος, θα επιβαρυνθούν με ειδική εισφορά 1% έως 4% - Πρέπει να δηλωθούν φέτος υποχρεωτικά στη φορολογική δήλωση


Ηλεκτρονική διασταύρωση φορολογικών δηλώσεων για όλους



Σε αυτόματη διασταύρωση των στοιχείων που υποβάλλονται με τις φορολογικές δηλώσεις θα προχωρούν από φέτος τα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών -αυτό σημαίνει ότι πολλοί φορολογούμενοι ίσως κληθούν στις εφορίες προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα «ύποπτα» στοιχεία.

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δάκρυσε η προτομή του Ιπποκράτη !!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τη ΚΩ, η προτομή του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη δάκρυσε !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Νόμιμο κρίνει το κούρεμα το ΣτΕ

Συνταγματικό και νόμιμο κρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, το «κούρεμα» (PSI) των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που έγινε τον Μάρτιο του 2012.

Τι είναι και τι δεν είναι η κρίση πανικού

Τι είναι η κρίση πανικού; Όταν σε μια διακριτή (ευδιάκριτη) χρονική περίοδο, υπάρχει έντονος φόβος ή δυσφορία και μερικά (τέσσερα) από τα ακόλουθα συμπτώματα: