Σελίδες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ώπα ρε Ράμπο!

Τι είναι άραγε αυτό που κάνει τους πασόκιους να νιώθουν τόσο σημαντικοί; Τι είναι αυτό που τους κάνει να πιστεύουν ότι η ύπαρξή τους είναι χρήσιμη και η απώλειά τους σπουδαία; Τι είναι αυτό που τους έχει πείσει ότι μας είναι απαραίτητη η παρουσία τους και ότι η απουσία τους μας αφορά; Από ένα είδος προς εξαφάνιση θα περίμενε κάποιος περισσότερη ταπεινότητα. Θα περίμενε ότι λίγο πριν το τέλος θα έχουν αντιληφθεί τη ματαιότητα της προσωρινής παντοδυναμίας που προσφέρει η Εξουσία.

Τα καντήλια - Κραουνάκης, Νικολακοπούλου & Διαμάντη


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Eφορία: Κατέσχεσε 80 από 110 ευρώ λογαριασμού

Ζευγάρι από τη Πάτρα ήρθε αντιμέτωπο με το κοινωνικό κράτος του Γ.Στουρνάρα και της τρόικα! Έκπληκτο διαπίστωσε πως από τα λίγα χρήματα που είχε στο λογαριασμό του είχε πετάξει το μεγαλύτερο μέρος αφού από τα 110 ευρώ που διέθετε υπήρχαν μόλις διαθέσιμα για ανάληψη 30 ευρώ!

Παράταση για τις αιτήσεις προστασίας της α' κατοικίας από τους πλειστηριασμούς

Eως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα δέχονται οι τράπεζες από τους πελάτες τους υπεύθυνες δηλώσεις για την προστασία της κύριας κατοικίας τους από πλειστηριασμό, καθώς, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Ελληνική Ενωση Τραπεζών, μετά από σχετικό αίτημα, έδωσε παράταση ενός μήνα.

Οτι μας έμεινε!!!


The Exorcist Theme Song FULL


Οι Ελληνες συνεχίζουν να επενδύουν σε καφετέριες, σουβλατζίδικα και κομμωτήρια

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από μία επιστημονική μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία ήθελε να διαπιστώσει κατά πόσον μεταβλήθηκε το παραγωγικό μοντέλο κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τα συμπεράσματα της μελέτης αυτής επιβεβαιώνουν μία επίσης πρόσφατη έρευνα του διεθνούς οργανισμού Endeavor.

Θα πωληθούν, μέσω διαδικτύου, τα κατασχεθέντα ακίνητα -Με ποιες βίλες θα γίνει η αρχή [εικόνες]

«Πωλητήριο», μέσω διαδικτύου, θα βάλει το υπουργείο Οικονομικών στα ακίνητα που κατάσχονται για χρέη στην Εφορία. Η σχετική ιστοσελίδα είναι έτοιμη και η αρχή θα γίνει με πολυτελείς βίλες και ακίνητα «φιλέτα» σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Οι περικοπές για τους ένστολους είναι αντισυνταγματικές

Τα ποσά που παρακρατήθηκαν εξαιτίας των περικοπών με το τρίτο μνημόνιο αναμένεται να πάρουν πίσω στρατιωτικοί, λιμενικοί και μέλη των σωμάτων ασφαλείας. Γιατί αντισυνταγματικές κρίθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι περικοπές των αποδοχών για το σύνολο των ενστόλων.

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2,2 ΕΚΑΤ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΟΛΙΣ 167.816 Τρέχουν οι προθεσμίες για τα αυθαίρετα

Στις 6 Φεβρουαρίου λήγει το πρώτο εξάμηνο, που προβλέπει πληρωμή των προστίμων σε 102 δόσεις. Για το επόμενο εξάμηνο οι δόσεις γίνονται 84 και το μηνιαίο ποσό αυξάνεται κατά 60%. Καυτός μήνας για περισσότερους από 2,2 εκατ. ιδιοκτήτες αυθαιρέτων ή ακινήτων με πολεοδομικές υπερβάσεις θα είναι ο ερχόμενος Φεβρουάριος.