Σελίδες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ

Δεν μπορώ να βρω δουλειά.

Γελοίες ειδήσεις 20

Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 25 Οκτωβρίου - 10 Νοεμβρίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:

μικρη ...διαφορά !!!

ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΔΕΙΛΙΝΑ ΧΑΣΚΙΛ ΣΤΕΛΛΑ - ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ


Το δράμα του Ελληνα -Μισθωτός 1.500 ευρώ δίνει στο κράτος τα 880

Ενας Ελληνας πολίτης θεωρείται τυχερός όταν έχει δουλειά και πληρώνεται. Μάλιστα, κάποιος που οι μεικτές μηνιαίες αποδοχές του φτάνουν τα 1.500 ευρώ, τότε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και προνομιούχος. Ωστόσο από τη στιγμή που ο εργοδότης θα καταβάλει το μισθό στον υπάλληλο τα χρήματα θα ξεκινήσουν να «χάνονται» με αποτέλεσμα στην τσέπη του το πραγφματικό ποσό που φτάνει είναι 620 ευρώ. Οπως αναφέρει και η Καθημερινή, το 60% του μισθού καταλήγει στα ταμεία του κράτους.

Σημαντική απόφαση για δανειολήπτη στην Πάτρα


Μηδενικές καταβολές δόσεων για χρονικό διάστημα έξι ετών επέβαλε το Ειρηνοδικείο Πατρών σε ζευγάρι που είχε πάρει στεγαστικό δάνειο, τις δόσεις του οποίου δεν μπορεί να καταβάλει, δεδομένου ότι ο σύζυγος έμεινε άνεργος.

Ενιαίο ταμείο με σύνταξη ντροπής

Εκ βάθρων αλλαγές στο Ασφαλιστικό σχεδιάζει η κυβέρνηση με τη δημιουργία ενός Εθνικού Φορέα Συντάξεων, με «κορμό» το ΙΚΑ, στο οποίο θα συγχωνευθούν τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία και θα συνδυαστούν με τις αλλαγές που έχουν προβλεφθεί στο νόμο Λοβέρδου για το διαχωρισμό της κύριας, που πληρώνει το κράτος, και της αναλογικής σύνταξης που είναι αποτέλεσμα των εισφορών.

Εχει πνευματικά δικαιώματα ο Εθνικός Υμνος;

Θύμα πνευματικών δικαιωμάτων ο Εθνικός μας Υμνος; Ανέκδοτο; Οχι. Πραγματικότητα, στην αμείλικτη, ασύδοτη ζώνη του κυβερνοχώρου. Οι ενδείξεις οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: έχει πέσει θύμα του YouTube. Πώς; Βάζοντας διαφημίσεις σε όλα τα βίντεο που με οποιονδήποτε τρόπο τον περιέχουν. Η αποκάλυψη, που έγινε τυχαίως την Κυριακή, ανήκει στο The PressProject. «Παραξενευτήκαμε -σημειώνει ο ενημερωτικός ιστότοπος-, αλλά πραγματικά το διασκεδάσαμε όταν ανακαλύψαμε ότι το επίμαχο υλικό είναι ο Εθνικός μας Υμνος. Καθένας βγάζει το ψωμί του όπως μπορεί».

Μέτρο «σοκ» για χιλιάδες επαγγελματίες Ακυρώνουν το ΑΦΜ σε όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ

Στη «μαύρη λίστα» θα μπαίνει ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου των επιχειρήσεων που για δύο συνεχόμενες περιόδους δεν έχουν υποβάλει δήλωση για Φόρο Προστιθέμενης Αξίας. Μάλιστα όπως αναφέρει ο  Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) κ. Χάρης Θεοχάρης στις εν λόγω επιχειρήσεις  δεν θα αναγνωρίζονται ως δαπάνες τα τιμολόγια που εκδίδουν στους πελάτες τους.