Σελίδες

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Τι είναι ο άνεργος βρε κερατάδες? Κάτι αφηρημενο, ένας αριθμός, ένα φαινόμενο, μια παράπλευρη απώλεια των ανόητων σχεδιασμών μιας ανίκανης Πολιτείας? Είναι όλα αυτά αλλά πάνω από όλα είναι ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ. Μια κινούμενη βόμβα στα θεμέλια του συστήματος. Στα θεμέλια των υποκριτικών πλεονασμάτων, των υποκριτικών χαμόγελων μπροστά στις κάμερες. Είναι ένα χαστούκι στη φάτσα σας καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε το ύφος αυτοπεποίθησης πως τα καταφέρατε.

Ο Σαμαράς ή ζει σε άλλον κόσμο ή μας θεωρεί ηλίθιους!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Θρασύτατη ήταν από πλευράς πολιτικού περιεχομένου η ομιλία που εκφώνησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο. «Ένα μικρό θαύμα αρχίζει να γίνεται στην Ελλάδα… Την επιτυχημένη στροφή της Ελλάδας κανείς δεν την αμφισβητεί πλέον» ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, δίνοντας την εντύπωση ότι ή αυτός ζει σε έναν άλλον, φανταστικό κόσμο ή ότι θεωρεί τους Έλληνες παντελώς αδαείς και πολιτικά ηλίθιους!

Αγόρασε μοτοσικλέτα "φάντασμα" - Τι να προσέξετε στις αγορές μέσω ίντερνετ

Συστάσεις προς τους πολίτες, που πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω διαδικτύου, απευθύνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή εξαπάτηση νεαρού, ο οποίος, ανταποκρινόμενος σε ηλεκτρονική αγγελία, κατέβαλε χρηματικό ποσό, για να αποκτήσει μοτοσικλέτα, την οποία δεν παρέλαβε ποτέ.

Ριξε στο κορμι μου σπιρτο Κατερινα Κουκα


Πόσες «χρεοκοπίες» θα αντέξουμε;

Αν κοιτάξουμε ψύχραιμα τα γεγονότα, θα διαπιστώσουμε ότι η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει ήδη δύο φορές τα τελευταία χρόνια- και πάμε για την τρίτη.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - Le Monde: Ο φόβος της ακροδεξιάς κάνει την πολιτική ελίτ να τρέμει

Αν πιστέψει κανείς τα στοιχεία, ο κίνδυνος ανεβαίνει. Από κάθε πλευρά. Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, πολιτικά στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης νιώθουν από παντού την αυξανόμενη πίεση του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, ακόμη και στην επαρχία ή σε περιοχές που
ως τώρα δεν είχαν πληγεί από τον ακροδεξιό κίνδυνο, γράφει η Le Monde.

αποκλειστικό ...!!! η επόμενη μαλακία που θα πετάξει η Ρεπουση !!!

Adriano Celentano - Il tempo se ne va


ΦΕΡΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ! Καταδικάστηκε να κρατάει πλακάτ "Είμαι ηλίθιος"!

Ένας 58χρονος κάτοικος του Κλίβελαντ υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να στέκεται έξω από το αστυνομικό τμήμα κρατώντας ένα πλακάτ που τον περιγράφει ως «ηλίθιο».

Όσοι υποφέρουν από άγχος πρέπει να τρώνε γιαούρτι

Προτείνεται συνήθως σε περιπτώσεις δίαιτας. Το γιαούρτι όμως μπορεί εκτός από το σώμα να φροντίσει και το μυαλό. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται κάποιοι επιστήμονες, που θεωρούν πως όσοι υποφέρουν από το άγχος ίσως βρουν το φάρμακο στο συγκεκριμένο γαλακτοκομικό.

Από τα μέσα Οκτωβρίου η πληρωμή τελών ΙΧ

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα μπορούν οι κάτοχοι αυτοκινήτων να εκτυπώνουν από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014, προκειμένου να τα εξοφλήσουν στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ.

Τα στοιχεία του ΟΑΕΔ για τον Ιούλιο Ποιους Έλληνες έχει χτυπήσει περισσότερο η ανεργία

-Γυναίκες και όσοι με απολυτήριο Λυκείου η πλειοψηφία των ανέργων -Γιατί το 50% των νέων χωρίς δουλειά  δεν είναι γραμμένοι στον ΟΑΕΔ -“Κόκκινος” συναγερμός στα Ταμεία από την απώλεια εισφορών

Νομοσχέδιο για φυλάκιση κατ΄οίκον Με ηλεκτρονική παρακολούθηση κρατούμενου από ιδιωτικές εταιρείες

Κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή, νομοσχέδιο που επιτρέπει την υπό προϋποθέσεις έκτιση ποινής φυλάκισης κατ' οίκον, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση των φυλακών, το οποίο προβλέπει τη δυνατότητα έκτισης της ποινής κατ' οίκον και με ηλεκτρονική παρακολούθηση του κρατούμενου, εφόσον έχει εκτίσει τα 2/5 της ποινής ή (για περιπτώσεις ισόβιας κάθειρξης) τουλάχιστον 14 χρόνια.