Σελίδες

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΠΙΟΝΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ, ΑΜΙΛΗΤΑ ΚΙ ΑΓΕΛΑΣΤΑ...

Το φαινόμενο διάσπασης της ελληνικής κοινωνίας σε τρία κομμάτια έχει εισέλθει πλέον σε επίπεδο απόλυτου σουρεαλισμού. Ποια είναι τα τρία κομμάτια ? Οι κανίβαλοι ρυθμιστές των εξελίξεων, οι εντελώς αποχαυνωμένοι βολεμένοι ακόμα και οι εντελώς τρομαγμένοι δυστυχισμένοι. Τρεις κόσμοι που βαδίζουν σε τρία διαφορετικά σύμπαντα... Οι πρώτοι έχουν πάρει ένα ψαλίδι και κόβουν ότι περισσεύει από τους λογαριασμούς, λεφτά, μισθούς, συντάξεις, περιουσίες, ζωές... οι δεύτεροι κινούνται όπως ακριβώς και το ανέκδοτο, την ώρα που ολόκληρη η χώρα στενάζει κι ολόκληρος ο πλανήτης γ@μιέται κοιτάνε το ταβάνι και λένε, "μπεζ..να το βάψω μπεζ" κι οι τελευταίοι τριγυρνάνε σαν ζόμπι στις ουρές των ταμείων ανεργίας, στις εφορίες, στις τράπεζες, στις ΔΕΚΟ, στα συσίτια, στα επείγοντα των νοσοκομείων ή των ψυχιατρίων...

το ξενακι-ελενη βιταλη to ksenaki eleni vitali with lyrics


το oscar σκηνοθεσίας στην ..Ελλάδα !!!

Έντεκα ευκαιρίες για σύνταξη στα 58

Έξοδο για σύνταξη στα 58 βλέπουν φέτος χιλιάδες εργαζόμενοι από όλα τα ταμεία μισθωτών (ΙΚΑ, Δημόσιο, ΔΕΚΟ, τραπεζών) καθώς και οι γυναίκες που είναι ασφαλισμένες στο ΕΤΑΑ (Ταμείο μηχανικών, γιατρών και δικηγόρων).

ΣΤΑ 13,8 ΔΙΣ. ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΕ Ερχονται κατασχέσεις για χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία

Σε κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας όσων οφείλουν εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία σχεδιάζει να προχωρήσει κυβέρνηση.