Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ LEGO

Έκθεση ΟΟΣΑ στην οποία προβλέπεται: «Η ύφεση στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί φέτος στο 4,8% και η ανεργία στο 27,8%. Η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2014. Το ελληνικό ΑΕΠ θα συρρικνωθεί το 2014. Η Ελλάδα θα χρειαστεί πρόσθετη χρηματοδότηση από την ΕΕ και το ΔΝΤ».

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.


Η Ατζελίνα δείχνει το δρόμο για την εποχή των εθελοντικών ακρωτηριασμών. Φοβάσαι πως με κάποιο μέρος του σώματος δεν θα τα πας και τόσο καλά? Κόφτο! Γιατί να ζεις στο φόβο. Γιατί να περιμένεις μήπως κάποτε και με κάποιο τρόπο κάτι συμβεί.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΝ «ΚΕΜΑΛ» ΤΟΥ Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ

Το γύρο των social media κάνει από την Τετάρτη το βράδυ καταγγελία δασκάλας που δημοσιεύει και το προσωπικό της e-mail στο facebook ότι η διευθύντρια του σχολείου στο οποίο διδάσκει την επέπληξε για τη διδασκαλία του «Κεμάλ» του Μάνου Χατζιδάκι μετά από διαμαρτυρία γονέα που την κατήγγειλε για ισλαμική προπαγάνδα.

Πώς οι τόκοι από καταθέσεις δεν θα επιβαρύνουν την έκτακτη εισφορά

Όσον αφορά στους τόκους καταθέσεων, σύμφωνα με την απόφαση του ΥΠΟΙΚ, θα προστεθούν στο συνολικό εισόδημα και θα υπολογισθούν στην πληρωμή της έκτακτης εισφοράς.

Δωρεάν πλασματικά έτη για ταχύτερη έξοδο

Δωρεάν πλασματικά έτη για ταχύτερη έξοδο

Τη δυνατότητα να επισπεύσουν τη συνταξιοδότηση, χωρίς όμως να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, δίνει η νέα ρύθμιση που προβλέπει την αναγνώριση έως και δύο δωρεάν πλασματικά έτη.  Πάντως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα πλασματικά έτη που αναγνωρίζονται δωρεάν ναι μεν μετράνε για την ταχύτερη θεμελίωση δικαιώματος, αλλά δεν προσαυξάνουν το ποσό της σύνταξης.

Τράπεζα της Ελλάδας: Συντάξεις κάτω από το όριο της φτώχειας από το 2020

 Τράπεζα της Ελλάδας: Συντάξεις κάτω από το όριο της φτώχειας από το 2020

  • 0


 Μια σημαντική διαπίστωση που αφορά το ύψος των συντάξεων προβλέπει η έκθεση για την νομισματική πολιτική της Τράπεζας της Ελλάδας καθώς όπως προκύπτει από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, το 2020 θα υπάρξουν συνταξιούχοι η σύνταξη των οποίων θα βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Επεισόδια και τραυματισμοί χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

 Επεισόδια και τραυματισμοί χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

  • 0
     


Τα ΜΑΤ βρήκαν μπροστά τους χθες στο Ειρηνοδικείο τα μέλη του Κινήματος Λαϊκή Στάση Πληρωμών στο καθιερωμένο τους Ραντεβού για την αποτροπή των πλειστηριασμών.

Τα 10 επαγγέλματα που θα σας εξασφάλιζαν δουλειά αύριο το πρωί

 Τα 10 επαγγέλματα που θα σας εξασφάλιζαν δουλειά αύριο το πρωί

  • 2139
     


Μπορεί η ανεργία να έχει χτυπήσει «κόκκινο», όμως ακόμη και σήμερα το ποσοστό των εργοδοτών στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει δυσκολία στην ανεύρεση κατάλληλου προσωπικού, σύμφωνα με σχετική έκεθση της ManpowerGroup για το 2013, αυξήθηκε κατά 14% και διαμορφώθηκε στο 38%.

Εγκύκλιος για ρύθμιση οφειλών προκειμένου να λάβουν σύνταξη

 Εγκύκλιος για ρύθμιση οφειλών προκειμένου να λάβουν σύνταξη

  • 0


Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ
Την δυνατότητα λήψης σύνταξης σε «παλιούς» ασφαλισμένους που οφείλουν στον ΟΑΕΕ έως 20.000 δίνει εγκύκλιος του Οργανισμού, εφόσον ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

facebook παντού !!!

Η εμφάνιση που κάνει τη διαφορά...


 Γιατί πάντα η ουσία είναι στη φινέτσα… Απολαύστε μια φωτογραφία με αρκετό χιούμορ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου…

Επιστολή-σοκ από μάνα που θέλει να αυτοκτονήσει

Απίστευτες στιγμές φτώχιας ζει οικογένεια που διαμένει στην Λεμεσό και έχει πέντε ανήλικα παιδιά. Η μητέρα απευθύνθηκε με επιστολή στο PafosPress περιγράφοντας ότι ζει χωρίς νερό και ρεύμα δηλώνοντας πως θέλει να αυτοκτονήσει καθώς βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Έκλεψε το φιλόπτωχο ταμείο!

omada dias.jpg
Με το πανωφόρι, ντάλα μεσημέρι, μπήκε στην εκκλησία 34χρονος στην Έδεσσα. Και, όπως αποδείχτηκε, είχε το σκοπό του: …»

Παγίδα για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ στη φορολογική δήλωση

Χιλιάδες φορολογούμενοι κρύφτηκαν πίσω από λάθος όνομα στην παροχή ρεύματος και δεν πλήρωσαν το χαράτσι μέσω ΔΕΗ. Σε αυτό μπαίνει τέλος με το... τρίκ του υπουργείου που ζητά απ' όλους να συμπληρώσουν στην φορολογική τους δήλωση τον αριθμό παροχής ρεύματος,για όλες τις κατοικίες.