Σελίδες

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΑ.


Η μόνη εκδοχή που θεωρώ πιθανή να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα πολύ σύντομα (ήδη έχουμε διανύσει πάνω από το μισό δρόμο...) είναι εκείνη της κοινωνίας του idiocracy.
Η ανθρωπότητα βαδίζει σταθερά στον ασφαλή προορισμό της. Εκείνον της κυριαρχίας των ηλίθιων και των πανηλίθιων.

Ο γόρδιος δεσμός της πορτοκαλάδας


Τι  γελοιότητα ειναι αυτή.

Εγκυρη ερευνα!!!


ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ!

Με μια απόφαση-σταθμό στα χρονικά της Ηλείας το Δικαστήριο στον Πύργο επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο 5,000 ευρώ σε βάρος δυο ημεδαπών (άνδρας - γυναίκα) ηλικίας 34 και 48 ετών που κατηγορούνταν για βασανισμό σκύλων από θερμοπληξία και παραμέληση...

Το κούρεμα των ψευτοθεών και η εισαγωγή του Έθνους στην Ασκητική της Ρωμαίικης Παράδοσης.

η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ σε λίγο καιρό στις ζωές μας.

Επταετία- Κυπριακή τραγωδία-Μεταπολίτευση ήταν άραγε χρόνια εθνικού προβληματισμού και κοινωνικής αναβάθμισης? Και φυσικά δεν ήταν, φτάνοντας μάλιστα στις μέρες μας βαθμιαία στην
σκοτεινή πλευρά της εθνικής αποχαύνωσης και της κοινωνικής διάλυσης.

Χίλια περιστέρια Γιώργος Ζαμπέτας



Καρπουζια-Τεκμηριο!!!

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη: Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Η αλήθεια δεν είναι πάντα ευχάριστη, διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του ιού ΗIV. Το pentapostagma.gr μετά από έρευνα σας παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο μέσω του οποίου αποδεικνύεται ότι το AIDS δημιουργήθηκε σε εργαστηριακές συνθήκες και χρησιμοποιήθηκε για να καθυποτάξει την ανθρωπότητα στον φόβο και να οδηγήσει σε σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σχίζουν τα πτυχία τους οι ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι !!!

Σχίζουν τα πτυχία τους οι ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι 

Δεν τους βγαίνει ο κοινωνικός αυτοματισμός και έχουν λυσσάξει

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 75χρονος στην Αμοργό μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ!

Ένας 75χρονος συνταξιούχος από την Αρκεσίνη Αμοργού, έβαλε τέλος στη ζωή του στις 7 περίπου το πρωί της Τρίτης 30 Ιουλίου, αφού είχε περιέλθει σε απόγνωση μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ.

ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ Τα θλιβερά πρωτεία στην ανεργία διατηρεί η Ελλάδα

Τα «μαύρα» πρωτεία της ανεργίας στα κράτη μέλη της ΕΕ εξακολουθεί να κατέχει η Ελλάδα, συνοδευόμενη από την Ισπανία, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία.

Έκλεβε ρεύμα από το... 2011!

Μπορεί η ΔΕΗ να του έκοψε το ρεύμα αλλά αυτός δεν το έβαλε κάτω!

Πες μου τι παγωτό τρως να σου πω ποιος είσαι!


Διαλέγουμε παγωτό με καθαρά γευστικά κριτήρια. Ποιος θα το “λεγε, όμως, ότι η γεύση παγωτού που προτιμάμε αποκαλύπτει κι άλλα για την προσωπικότητά μας! Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν ερευνητές από το Σικάγο που ασχολήθηκαν με το ζήτημα και κατέληξαν: Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Ποια ήταν η «Ψωροκώσταινα»

Συγκινητική, πραγματική ιστορία…

James Brown "I feel good" lyrics



Σύλληψη αστυφύλακα για εκβιασμό

Αστυφύλακας, 41 ετών, ο οποίος υπηρετεί στην Αττική, συνελήφθη χθες από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, επειδή εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του εργαζόταν παράνομα ως ιδιωτικός ντετέκτιβ και εκβίαζε 34χρονη «πελάτισσά» του, που του είχε αναθέσει να παρακολουθήσει άτομο του περιβάλλοντός της.

Το μέτρο θα εφαρμοστεί πιλοτικά τους πέντε τελευταίους μήνες του 2013 Πού μειώνεται ο ΦΠΑ σε 13% και πού παραμένει στο 23%

Μπέρδεμα από τις εξαιρέσεις στην εφαρμογή του μέτρου για τη μείωση του ΦΠΑ – Θα ισχύσει σε καφενεία, καφετέριες, ψητοπωλεία, εστιατόρια – Στο 23% παραμένει ο ΦΠΑ σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης όπου πωλείται αλκοόλ

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΟΥ Νέα δικαστική... σεζόν με τηλεδίκες!


Η καθιέρωση της τηλεσυνεδρίασης, τηλεκατάθεσης και εικονοτηλεδιάσκεψης στα ελληνικά δικαστήρια αρχίζει με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, που ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, σύμφωνα με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, το οποίο κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τι να κάνετε αν μπει νερό στο αυτί σας

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.
Kαθώς κολυμπάτε, νιώθετε ότι το αυτί σας έχει βουλώσει από το νερό. Παρότι κουνάτε το κεφάλι σας και προσπαθείτε να διώξετε το νερό, εξακολουθείτε να έχετε την αίσθηση ενός ξένου σώματος μέσα στο αυτί σας. Φαίνεται ότι...

Κατασκεύασαν το… μαγικό χαλί


Το μαγικό χαλί των παραμυθιών του Αλαντίν είναι πλέον… πραγματικότητα, από τη σουηδική εταιρεία Studio Total και... το ερευνητικό εργαστήριο της ελβετικής MiCasa που δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου.