Σελίδες

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η πλάνη «οδηγός» στη δυστυχία μας…σ ένα κόσμο που όλα είναι Ένα

Η πλάνη «οδηγός» στη δυστυχία μας…σ ένα κόσμο που όλα είναι Ένα

Όταν βρίσκεσαι εγκλωβισμένος βαθειά μέσα σ ένα άθλιο και βρώμικο βόθρο δεν έχει καμία αξία το να καταφέρεις να πάρεις απλά μια μικρή ανάσα παραπάνω, να βγάλεις για λίγο το κεφάλι…
Σημασία μονάχα έχει να καταφέρεις να βγεις έξω απ αυτό το βόθρο.
Ή μήπως όχι?

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Κίτρινα Ποδήλατα - Το ποντίκι και ο αετός


ΠΑ.ΣΟ.Κ περασμένα μεγαλεία

Είσαι κι εσύ στη λίστα !!

Σωτήριον έτος το 2014. Καθ΄υπόδειξιν.
Πλιότερο σωτήριον του 2013. 
Πλιότερον !!

Έρχεται ο διατροφικός φασισμός στην ΕΕ - Η Ατζέντα 21

Σύμφωνα με νέο νόμο, θα είναι παράνομο να αναπτυχθούν, να αναπαραχθούν ή να ανταλλαχθούν προς σπορά κηπευτικών ή δέντρων σπόροι που δεν έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από τον Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών της Ε.Ε.

Toni Braxton - Spanish Guitar


για πρόεδρος 15μελους καλός θα ήτανε

300.000 πολυκατοικίες χωρίς θέρμανση – Πώς θα «αυτονομηθείτε»

Το 40% των πολυκατοικιών της χώρας έχουν μείνει ουσιαστικά χωρίς θέρμανση καθώς οι γενικές συνελεύσεις των πολυκατοικιών είτε δεν καταλήγουν σε απόφαση για αγορά πετρελαίου, είτε επιλέγουν να τη λειτουργούν για μια-δύο ώρες την ημέρα. Οι ένοικοι, αναζητούν λύση… αυτονόμησης. Υπάρχει; Δείτε τι προβλέπει το νομοθετικό πλαίσιο αλλά και ποιες είναι οι προσφορές γι’ αυτή την περίοδο.

Πώς θα γλυτώσετε το σπίτι σας, αν σας ήρθε το χαρτί της κατάσχεσης

Είκοσι επτά χιλιάδες φυσικά πρόσωπα κρατούν στο χέρι τους το κατασχετήριο για το σπίτι τους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και θα πρέπει να προχωρήσουν σε άμεση ενημέρωση των τραπεζών για να αποφύγουν τον πλειστηριασμό.

ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ Ευρωβουλή: Να αποκατασταθεί η ζημιά στην κοινωνική ασφάλιση και να αρθούν τα έκτακτα μέτρα της τρόικας

Του Βαγγέλη Δεμίρη
Καταπέλτης για τα αποτελέσματα των Μνημονίων που επιβλήθηκαν στις χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα διεθνούς στήριξης είναι το σχέδιο γνωμοδότησης της Ευρωβουλής, στο πλαίσιο της διερεύνησης του ρόλου της τρόικας στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Ισπανού εισηγητή της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αλεχάνδρο Θέρκας, που θα ενσωματωθεί στο πόρισμα της διερευνητικής επιτροπής, μέσα σε μια τετραετία χάθηκαν στις μνημονιακές χώρες 2 εκατ. θέσεις εργασίας. Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι περικοπές στην υγεία και στις συντάξεις που επιβλήθηκαν μέσω των μνημονίων στην Ελλάδα και στις άλλες τρεις μνημονιακές χώρες παραβιάζουν τη Συνθήκη της Ε.Ε. όσο και τον Κοινωνικό Χάρτη του Συμβουλίου της Ευρωζώνης.