Σελίδες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!!

Blues Brothers - Minnie the Moocher (Cab Calloway)



Τι προκαλεί τις τάσεις φυγής και πώς αντιμετωπίζονται;

Υπάρχουν άτομα που η μόνιμη λύση στα προβλήματά τους είναι η φυγή. Δεν έχουν την ψυχική δύναμη ή ίσως την διάθεση να μείνουν και να παλέψουν για την επίλυση του εκάστοτε θέματος. Άτομα που στην πρώτη «στραβή» ψάχνουν τρόπο διαφυγής.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ Ολη η απόφαση για τις κατασχέσεις σε βάρος οφειλετών στα Ταμεία

Την διαδικασία βεβαίωσης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την λήψη αναγκαστικών μέτρων σε βάρος οφειλετών που περιλαμβάνουν και κατασχέσεις προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ: ΦΟΡΟΣ ΑΠΟ 2,3 ευρώ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΕΩΣ 22,5 ευρώ * ΟΙΚΟΠΕΔΑ: ΑΠΟ 0,02 ευρώ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΕΩΣ 30 ευρώ * ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ: ΑΠΟ 1,5 ευρώ ΕΩΣ 75 ευρώ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ! Πόσο κοστίζει ο λογαριασμός του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων

Νέες επιβαρύνσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων επιφυλάσσει ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων (ΕΝΦΑ) που θα αντικαταστήσει από την 1.1.2014 το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας. Ο νέος φόρος θα είναι ελαφρύτερος για τα ακίνητα εντός σχεδίου σε σχέση με το χαράτσι, αλλά βαρύτερος στο σύνολο της ακίνητης περιουσίας, καθώς πλέον θα πληρώσουν φόρο και τα αγροτεμάχια.