Σελίδες

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Σαμαράς - Βενιζέλος: Oι δραπέτες της κολάσεως. Του Στέλιου Κούλογλου

Χθες το βράδυ στο twitter, ο Γ. Μουρούτης της ΝΔ και η Α. Αλ Σαλέχ του ΠΑΣΟΚ πλακώθηκαν για το ποιο από τα δύο κόμματα ευθύνεται με τα περισσότερα σκάνδαλα που ναυάγησαν την χώρα. Δεν έχει καμιά σημασία, όπως έδειξε λίγο νωρίτερα η προγραμματική συμφωνία συγκυβέρνησης που εγκρίθηκε από τους Σαμαρά και Βενιζέλο. Οι πρόεδροι των δύο κομμάτων μοιάζουν όλο και περισσότερο με τους δραπέτες της αξέχαστης κωμωδίας του Στάνλεϊ Κράμερ: οι δυο βαρυποινίτες κατάδικοι, ο λευκός Τόνι Κέρτις και ο νέγρος Σίντνεϊ Πουατιέ, μισούν θανάσιμα ο ένας τον άλλο. Αλλά μετά την απόδρασή τους θα βρεθούν δεμένοι με μια αλυσίδα από την οποία δεν μπορούν να απαλλαγούν. Από την τύχη του ενός κρέμεται η ζωή και η ελευθερία του άλλου.

κάποτε θα στρώσει ...


Πίτσα Παπαδοπούλου - Πωλούνται όνειρα


Κάποια στιγμή πεθαίνει και η ελπίδα

Η νέα προγραμματική συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου δεν είναι παρά μια ακόμα φάση του κυκλικού μοντέλου επιβίωσης με το οποίο αυτή η διακυβέρνηση πορεύεται από την ημέρα που ανέλαβε.

ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ‏

1. Η τεχνική της διασκέδασης

Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από
τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, δι’ενός αδιάκοπου καταιγισμού διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ Για 200 ευρώ παίρνουν το σπίτι τετραμελούς οικογένειας!

Στον δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί μια τετραμελής οικογένεια από τον Πύργο, για οφειλή ύψους 200 ευρώ προς εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
Η εταιρία κινήθηκε νομικά προς τον οφειλέτη Κωνσταντίνο Παπαδάτη, ζητώντας την αναγκαστική κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του. 

ΙΚΕ: Ένα πραγματικό ελπιδοφόρο success story

 της Άννης Καρολίδου
  Γιατί όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες στρέφονται προς τις Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες - Ποια τα πλεονεκτήματα

Πετάει η ανεργία στο 30 % !!!

Sammy Davis Jr. - Mr. Bojangles


Οι νέοι φόροι το 2014 για τα ακίνητα - Επιβαρύνσεις από το πρώτο τετραγωνικό

Από το πρώτο τετραγωνικό ακινήτων, το πρώτο στρέμμα οικοπέδου ή αγροτεμαχίου, από το πρώτο ευρώ εισοδήματος επιβάλλεται ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων (ΕΝΦΑ), που ενοποιεί το περίφημο "έκτακτο" χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ).

Το ΙΚΑ σηκώνει τα χέρια ψηλά -160.000 άτομα στην ουρά για σύνταξη

Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται το ΙΚΑ, ισχυρίζεται η ομοσπονδία εργαζομένων του Ταμείου παρουσιάζοντας και τα σχετικά στοιχεία. Στέρηση εσόδων, έλλειψη προσωπικού και οι χιλιάδες αιτήσεις ατόμων για συνταξιοδότηση που δεν μπορούν να προχωρήσουν συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό.

TO 2008-2012 «Εκτόξευση» 189% των άνεργων πτυχιούχων

Τη δεινή αυτή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται σήμερα οι νέοι πτυχιούχοι, έρχεται να αποτυπώσει μια έρευνα του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με την οποία, η ανεργία σε αυτή την ομάδα του εργατικού δυναμικού αυξήθηκε κατά 189%, την περίοδο 2008-2012.