Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αβλέμονας: Ένα από τα ωραιότερα ψαροχώρια της Μεσογείου στο ξεχωριστό νησί των Κυθήρων


Το νησί των Κυθήρων υπήρξε ανέκαθεν τόπος ταπεινός, διακριτικός, με βαριά ιστορία και για πολλούς με περίεργη ατμόσφαιρα.

Πήρε την αστυνομία επειδή η ιερόδουλη ήταν άσχημη

Ένας άνδρας απασχόλησε τη βρετανική άμεση δράση καλώντας για να παραπονεθεί για την εμφάνιση μιας ιερόδουλης με την οποία είχε κλείσει ραντεβού.

Απάτη με «μαϊμού» ασφαλιστή στη Θεσσαλονίκη

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σχετικά με τη συμμετοχή του και την εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις

Κάποτε ήμασταν μία χώρα σοφών και ηρώων... τώρα...

«Κάποτε ήμασταν μία χώρα εύφορη και ηλιόλουστη, στην οποία κατοικούσαν σοφοί, ευφυείς και ήρωες.

Πόσα πληρώνουν οι Ευρωπαίοι για τη δημόσια τηλεόραση της χώρας τους

Τα τελευταιά χρόνια ακούγονται πολλά για το ανταποδοτικό τέλος το οποίο καλούνται οι πολίτες να πληρώσουν για τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, είτε στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος είτε με κάποιο άλλο φόρο.

Συκια-Σιθωνια-Χαλκιδικη


Συμβιβαστική πρόταση Σαμαρά για επαναλειτουργία της ΕΡΤ


Την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με την πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων, εισηγείται ο Α. Σαμαράς, στα πλαίσια συμβιβαστικής πρότασης που απηύθυνε προς τους κυβερνητικούς εταίρους σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης. Πάντως η πρώτη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, ήταν αρνητική.

Ηχηρό χαστούκι των δικαστών στο Σαμαρά για την ΕΡΤ


Oι δικαστικές ενώσεις, των Διοικητικών Δικαστών και του Ελεγκτικού Συνεδρίου παρακολουθούν με ανησυχία και απογοήτευση τα αδιέξοδα που διαμορφώνουν την πραγματικότητα της χώρας μας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο Οδυσσέας έφτασε στον Αμαζόνιο!


"Ο δρ. Ενρίκο Μάτιεβιτς (Enrico Mattievich), ένας συνταξιούχος καθηγητής φυσικής από τη Βραζιλία υποστήριξε το 2011 ότι το ταξίδι του Οδυσσέα στον κάτω κόσμο στην ουσία έγινε στη Νότια Αμερική.

ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ «Εκλεψαν» το νέο όνομα της ΕΡΤ στο Διαδίκτυο

H κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ, αλλά στη βιασύνη της ξέχασε να κατοχυρώσει το nerit.gr. Έτσι ιδιώτης πρόλαβε και κατοχύρωσε το διαδικτυακό όνομα (domain name) του νέου φορέα που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ, καθώς δεν έγιναν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες.

Από την Τρίτη οι αιτήσεις για έως 100 δόσεις μέσω ίντερνετ - Μέχρι την 1η Ιουλίου για εφάπαξ πληρωμή και 50% έκπτωση

Αιτήσεις για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση χρεών άρχισαν να δέχονται οι εφορίες, αλλά τα περιθώρια υποβολής αιτήσεων είναι ασφυκτικά.

''ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ'' Anonymous: ''Θα ρίξουμε 5 κυβερνητικές ιστοσελίδες''

Σε νέο μήνυμα τους προς την ελληνική κυβέρνηση, οι Anonymous αναφέρουν: Έχετε χάσει τον έλεγχο. Είμαστε θυμωμένοι μαζί σας. Είμαστε θυμωμένοι για την απόφασή σας να κλείσετε τη Δημόσια Τηλεόραση και να αφήσετε 2.500 εργαζόμενους χωρίς δουλειά. Όπως βλέπετε ο κόσμος καταδίκασε αυτή την επιλογή…».

Σοκ! Εφάπαξ μόλις...5.300 ευρώ στο Δημόσιο

Δραστική περικοπή στα εφάπαξ του Δημοσίου (και όσων άλλων Ταμείων Πρόνοιας επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό) έρχεται από την 1/1/2014 ενώ επισπεύδεται κατά 1 εξάμηνο (δηλ από τον Ιούνιο - Ιούλιο του '14 και όχι από την 1/1/2015) η περικοπή των επικουρικών συντάξεων που θα υπολογίζονται με βάση τις ετήσιες εισφορές των "εν ενεργεία".