Σελίδες

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!

Η ελληνική κοινωνία σε διάταξη «μάχης»



Η υπάρχουσα κυβέρνηση, συνονθύλευμα απομειναριών αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα έχει ήδη καταρρεύσει. Υφίσταται για δύο και μόνο λόγους. Η «στήριξη» της τρόικα είναι ο ένας και ο άλλος τα ντόπια καθεστωτικά ΜΜΕ.

Του Κώστα Καπνίση 

Eleutheria Arvanitaki - To Mhden ( Live On Stage 2010 )



το βλήμα !!!

Η απόλυτη ευτυχία έρχεται δυο φορές στη ζωή των ανθρώπων - Σε ποια ηλικία και γιατί

Mόνο δύο φορές στη ζωή μας έχουμε τη δυνατότητα να αγγίξουμε την απόλυτη ευτυχία. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει έρευνα του London School of Economics. Σε ποια ηλικία συμβαίνουν αυτά και γιατί.

Δυσαρέσκεια για τoν ΕΟΠΥΥ


Δυσαρέσκεια για το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει ο ΕΟΠΥΥ εκφράζουν ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, σύμφωνα με έρευνα σε πανελλαδικό δείγμα 1200 ατόμων (800 ασφαλισμένοι & 400 συνταξιούχοι) που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ "Τζίφος" τα φορολογικά έσοδα

Απελπιστικά είναι τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τα έσοδα που παρουσίασαν ή έπρεπε να παρουσιάσουν οι μεγάλες εφορίες τις χώρας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Όλα δυσνόητα και γκρι




Στου φεγγαριού το τάσι, καφές βαρύ γλυκός,

Η θάλασσα πέφτει μακριά φέτος και το βουνό είναι κομματάκι δύσκολο να το πλησιάσει κανείς. Βενζίνες,διόδια, ανασφάλιστο αυτοκίνητο, ληγμένο δίπλωμα και λογαριασμοί συλλογή στην πόρτα του ψυγείου.

Τα 10 βήματα του αρχάριου καλλιεργητή

Εάν ανήκετε σε εκείνους που αποφάσισαν να καλλιεργήσουν τα δικά τους λαχανικά στην αυλή, την ταράτσα, ακόμα και το μπαλκόνι του σπιτιού τους, θα πρέπει να θυμάστε πως αναλαμβάνετε μία όχι και τόσο όσο εύκολη αποστολή. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο: το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση, περιέργεια και επιμονή. Τα λάθη στην κηπουρική επιτρέπονται - για την ακρίβεια επιβάλλονται - και ακολουθώντας τον δεκάλογο του καλού, ερασιτέχνη κηπουρού, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Ποια είναι λοιπόν τα πρώτα βήματα για έναν αρχάριο καλλιεργητή;

17+1 τρόποι για να χάσετε κιλά, χωρίς να κάνετε ούτε μια μέρα δίαιτα

Σας είναι δύσκολο να κάνετε πολύ καιρό δίαιτα ή να πηγαίνετε συστηματικά στο γυμναστήριο; Δοκιμάστε τις συμβουλές μας για να χάσετε βάρος σταδιακά (ή έστω να δείχνετε πιο αδύνατοι) δίχως καν να προσπαθήσετε.

Πολιτισμός της χεστρας εναντίων συνείδησης 10-0


Adriano Celentano - 24000 baci



Ο «κρυφός» φάκελος του facebook – Περιέχει σημαντικά μηνύματα που δεν γνωρίζετε

Το Facebook είναι ίσως το πιο διαδεδομένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης στο κόσμο. Αριθμεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο λογαριασμούς μέσα σε εννιά χρόνια ύπαρξης.

Η σκυλίσια ζωή το καλοκαίρι

Δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά η λαχανιασμένη ανάσα του σκύλου το ξεκαθαρίζει: «Εχω σκάσει. Δεν θα αντέξω για πάντα…». Οι τρόποι για να διατηρήσουμε καλές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για το σκύλο και τη γάτα είναι αρκετοί. Κάποιοι δαπανηροί, κάποιοι φθηνοί και μερικοί δίχως κανένα αντίτιμο.

Για SMS-απάτη προειδοποιεί η Αστυνομία

Προειδοποίηση προς τους πολίτες για παραπλανητικά μηνύματα που στέλνονται στα κινητά τους με σκοπό να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν χρήματα, απευθύνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Σε τρία στάδια η αναδιάρθρωση της ΔΕΗ Διαχωρισμός του Διαχειριστή Συστήματος ΑΔΜΗΕ, νέα καθετοποιημένη εταιρεία ηλεκτρισμού και αποκρατικοποίηση της μητρικής

Στο στάδιο της υλοποίησης μπαίνει πλέον η αναδιάρθρωση και αποκρατικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε., η οποία προβλέπεται να πραγματοποιηθεί σε τρία στάδια και με στόχο το αργότερο έως το πρώτο τρίμηνο του 2016 να έχει ολοκληρωθεί.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Είσαι νευρικός και αλλάζεις συνέχεια διεύθυνση; Είσαι ύποπτος φοροδιαφυγής

Οδηγίες προς συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων και επαγγελματιών (φοροτεχνικούς, λογιστές, κτηματομεσίτες, εταιρείες κεφαλαίου επιχειρηματικών συμμετοχών) για τους τρόπους με τους οποίους θα εντοπίζουν ύποπτες περιπτώσεις για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» περιλαμβάνονται σε εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Προς παράταση των συμβάσεων των γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ


Νομοθετική ρύθμιση για την παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων των γιατρών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) που έληξαν ή λήγουν εντός του 2013, αναμένεται να φέρει σύντομα στη Βουλή το υπουργείο Υγείας, όπως διαβεβαίωσε σήμερα ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας κατά τη συνάντηση με το προεδρείο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου .