Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αν γνωρίζατε το μέλλον, θα επιχειρούσατε να το αλλάξετε;

Αν γνωρίζατε το μέλλον, θα επιχειρούσατε να το αλλάξετε;

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΛΑΪΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ



Κομποσχοίνι: Φετίχ ή εργαλείο προσευχής;-Γιατί έγινε «μόδα»

Εργόχειρο για κάποιους, φυλαχτό για άλλους. Από μέσο αρίθμησης προσευχών έγινε αντικαταστάτης τους. Για εξυπηρέτηση το πλέκουν λίγοι, λόγω μόδας το έχουν πολλοί. Αντιφάσεις που ακουμπούν την πλάνη και απέχουν από τον σκοπό ύπαρξής του.

Και άτοκα δάνεια για φοιτητές!

Οικονομική «ανάσα» και διευκόλυνση αποκλειστικά και μόνο για... φοιτητές οι οποίοι θα μπορούν να λαμβάνουν άτοκα δάνεια προβλέπεται σε Προεδρικό Διάταγμα, που ήδη ετοιμάζουν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας. Στόχος είναι να βοηθηθούν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους, που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στα έξοδα των σπουδών. Θα αφορά κυρίως -αλλά όχι μόνο- νέους που σπουδάζουν εκτός του τόπου κατοικίας τους, όπου το κόστος της φοίτησης είναι πιο «τσουχτερό».

ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ Πάπας: "Η (παπική) αυλή είναι η λέπρα της παποσύνης"

Ο πάπας Φραγκίσκος υποσχέθηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει τη νοοτροπία του Βατικανού, λέγοντας σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα, ότι είναι υπερβολικά επικεντρωμένο στα συμφέροντά του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ Ε.Ε. "Κλείνουν" τα σύνορα για Έλληνες που αναζητούν εργασία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης και της στήριξης των λαών, αυτή στην οποία έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για διέξοδο από την οικονομική κρίση, ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα της για τους Έλληνες που αναζητούν εργασία μετά από πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών.

Συνέχιζε να παίρνει παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της

Συνέχιζε να λαμβάνει τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της για τέσσερα χρόνια, ζημιώνοντας έτσι το Ελληνικό Δημόσιο με ποσό άνω των 41.000 ευρώ
 

Το σεξ στη Σοβιετική Ένωση

Ενα απολαυστικό αφήγημα του συγγραφέα, Ντενίς Ντραγκούνσκι, για την απόλαυση του σεξ την περίοδο της Σοβιετικής Ενωσης, αλλά και για τα τεράστια ταμπού -που συχνά προκαλούν γέλιο και θλίψη μαζί- που υπήρχαν τότε. Αξίζει να το διαβάζετε μέχρι την τελευταία αράδα.

ΠΟΙΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ Τέσσερις ευκαιρίες για έξοδο από το Δημόσιο

Μια σειρά ευνοϊκών διατάξεων δίνουν το δικαίωμα στους δημοσίους υπαλλήλους να βγουν στη σύνταξη ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

* ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ 5.000-6.000 ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Επιστροφή στη γη με προίκα έως 20.000 ευρώ

«Επιστροφή στη γη» είναι το σύνθημα που εδώ και δύο χρόνια δίνει τροφή στα όνειρα και τις ελπίδες πολλών άνεργων νέων που έχουν καταγωγή από την επαρχία και ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τη μικρή ή μεσαία πατρική περιουσία.