Σελίδες

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Το Πολυτεχνείο Πιο Ανεπίκαιρο Από Ποτέ

Ας πάρουμε μια ανάσα, ας γίνουμε λογικοί, ας αποφύγουμε τους συναισθηματισμούς, την κινδυνολογία και τον λαϊκισμό, ας μιλήσουμε για νομιμότητα, και ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Ας δούμε τί έχει συμβεί και τί συμβαίνει.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;

Διαβάζεις τον τίτλο της είδησης. «Επείγουσα πρόοδο σε τέσσερα μέτωπα ζητά από την Αθήνα το Eurogroup». Λες, ας ρίξω μια ματιά να δω ποια είναι αυτά τα συγκεκριμένα τέσσερα προβληματικά, ώστε να ξέρω τα υπόλοιπα μέτωπα στα οποία το Eurogroup θεωρεί ότι πάμε καλά.

ούτε για κηπουρός δεν κάνει !!!

Εκανε στάχτη το σπίτι του στη Ναύπακτο και πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Η απόφαση ενός άνδρα να καταστρέψει το σπίτι και το αυτοκίνητό του σήμανε συναγερμό στην ορεινή Ναυπακτία. Η πυροσβεστική έσπευσε όταν έγινε κλήση για πυρκαγιά στο χωριό Μηλιά, για να βρει έναν άνδρα να παρακολουθεί τις φλόγες να κάνουν στάχτη την περιουσία του.

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα στο σημερινό Συνέδριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιατροί προς Άδωνι: Είσαι οικονομικός δολοφόνος - Πήγαινε να πουλήσεις βιβλία!

«Νόμιζα ότι αγαπούν τα βιβλία οι γιατροί, μη με ειρωνεύεστε» ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας, δεχόμενος έντονη κριτική και αποδοκιμασίες για τα περί αξιολογήσεων και απολύσεων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

ΕΝΑ ΕΚΑΤ. ΑΤΟΜΑ ΣΕ 150 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Τεχνίτες με ISO Για τεχνίτες μη αδειοδοτημένων επαγγελμάτων, η πιστοποίηση θα γίνεται με βάση τα ένσημα και τα φορολογικά παραστατικά

Αλλάζουν οι κανόνες για περισσότερους από 1 εκατ. τεχνίτες 150 ειδικοτήτων του κατασκευαστικού τομέα. Με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Υποδομών, από τους πρώτους μήνες του 2014, αφού συσταθεί ο αρμόδιος φορέας, θα είναι υποχρεωτική, μέσω του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, η πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων ως προϋπόθεση πρόσβασης στην αγορά εργασίας των δημόσιων και ιδιωτικών έργων.