Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μόνη μας ελπίδα, να μην γίνουν οι τάφοι μας αφοδευτήρια...



Ξέρετε γιατί σωπαίνουμε στα όσα συμβαίνουν; Επειδή έχουν ήδη σκοτώσει το μυαλό μας... Νεκροζώντανοι που περιφερόμαστε βουβοί και αγέλαστοι (ή ξαπλώνουμε στους καναπέδες μας) είμαστε. Νεκροί που δεν έχουμε καταλάβει την κατάστασή μας...

Δεν είναι τυχαία η στιγμή του "λουκέτου" στην ΕΡΤ


tης Μαρίας Γιαχνάκη

Έχουν γραφτεί τόσα για το κλείσιμο της ΕΡΤ από συναδέλφους που άλλη μια θέση δεν νομίζω ότι θα πρόσφερε τίποτα.

Θέλω μόνο να μοιραστώ μαζί σας τα εξής:

Αλμυρός Μαγνησίας: 35χρονος πυροβόλησε όχημα της Δ.Ε.Η, για να μην του κόψουν το ρεύμα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου Έλληνα, ο οποίος πυροβόλησε προς όχημα της Δ.Ε.Η. στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Μέχρι τέλους Αυγούστου η έναρξη συμπλήρωσης του νέου εντύπου Ε9 Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν όλα τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους.

Νέο έντυπο Ε9 σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών στο οποίο θα καταγραφούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία για τις εκτός σχεδίου εκτάσεις και τα αγροτεμάχια, ενώ πιθανόν να ξαναδηλωθούν και τα αστικά ακίνητα που διαθέτουν οι φορολογούμενοι. Το νέο έντυπο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα και εκατομμύρια φορολογούμενοι θα κληθούν να δηλώσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου όλα τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους.

Είναι μία πραγματική... εφκεροία


Μία απίστευτη αγγελία για την πώληση 150 γιδοπροβάτων, που γράφτηκε σε χαρτόνι από έναν τσοπάνη, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Με ένα φιλί, δώρο ο καφές


Μπορεί να έχει ανοίξει μόλις τρεις μήνες, αλλά η φήμη του έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Mαρία Χούκλη: Εριξαν μαύρο στην ΕΡΤ αυτοί που δεν μπόρεσαν να κλείσουν ούτε τον οργανισμό Κωπαΐδας


«Από τον Οκτώβριο του 2009, όταν πρωτακούστηκε ότι θα εξορθολογιστεί το δημόσιο και θα κλείσουν οργανισμοί άνευ αντικειμένου, έχουν περάσει τριάμισι χρόνια. 44 ολόκληροι μήνες!» γράφει συγκινημένη η παρουσιάστρια Μαρία Χούκλη, η οποία εργάστηκε πολλά χρόνια στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης. Τα βάζει όμως και με την ΕΣΗΕΑ.

Καθυστερήσεις στην εισαγωγή των ηλεκτρονικών δηλώσεων Ε1 - Προς νέα παράταση οι δηλώσεις των φυσικών προσώπων Από 24 Ιουνίου θα εμφανίζονται οι τόκοι καταθέσεων στο Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις


Του Κωστή Πλάντζου
Τουλάχιστον δέκα ημέρες ακόμη θα χρειαστεί το υπουργείο Οικονομικών για να εισαγάγει στις ηλεκτρονικές δηλώσεις Ε1 στο Taxisnet τα ποσά των τόκων καταθέσεων που πιστώθηκε κάθε φορολογούμενος, μισθωτός ή επιτηδευματίας, κατά το 2012.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Αξιοποίηση εξπρές ακινήτων της Εκκλησίας


«Δώρο» στην Εκκλησία τη δυνατότητα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της με τη χρήση των Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίων Ακινήτων (ΕΣΧΑΔΑ), δηλαδή την ταχύτερη εκμετάλλευσή τους με ειδικούς, ευνοϊκούς όρους, δίνει η κυβέρνηση.

ΠΑΤΡΑ Γιατρός καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή για «φακελάκι»

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών σε γιατρό που υπηρετούσε σε κρατικό νοσοκομείο της πόλης και κατηγορείτο για δωροληψία.

'ΒΟΜΒΑ'' Tο κλείσιμο της ΕΡΤ είναι στο Μνημόνιο!

 
Μήπως οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης μας δουλεύουν και προσπαθούν να δείξουν προς τα έξω, για τα λεγόμενα ψηφαλάκια ότι αντιστέκονται; Μάλλον πιάστηκαν αδιάβαστοι, ή μήπως όχι;

Αλλάζουν τα κριτήρια για το επίδομα πολύτεκνων

 
Αυστηρότερα γίνονται τα εισοδηματικά κριτήρια βάσει των οποίων υπολογίζεται το ειδικό επίδομα πολυτέκνων και το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ Απίθανη βιολογική ασπιρίνη... made in Crete!


Στα σκαριά βρίσκεται η παρασκευή βιολογικής ασπιρίνης made in... Crete, με την «υπογραφή» μάλιστα των καθηγητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης!

TASK FORCE Στα ύψη οι εκκρεμείς υποθέσεις στη Δικαιοσύνη

Σε δυσθεώρητα ύψη παραμένουν οι εκκρεμείς υποθέσεις, παρά την προσπάθεια που καταβάλλουν οι δικαστικοί λειτουργοί και τα αλλεπάλληλα νομοθετικά μέτρα, καθώς το Δημόσιο εξακολουθεί να ασκεί το ίδιο όλο και περισσότερα ένδικα μέσα, ενώ ταυτόχρονα με τις περικοπές, την υπερφορολόγηση κ.λπ. «γεννά» συνεχώς νέες δίκες.

Στις εφορίες στέλνει η ΔΕΗ τα ανεξόφλητα τέλη ακινήτων

Σε εκκαθάριση των ανεξόφλητων ποσών ΕΕΤΗΔΕ του 2012 μέσω των λογαριασμών ρεύματος θα προχωρήσει στις 22 Ιουνίου η ΔΕΗ, όπως αναφέρει η Επιχείρηση σε ανακοίνωσή της.

Μήνυμα των Anonymous για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ

Μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων έστειλε μέσω διαδικτύου η ομάδα Anonymous, μέσα από το οποίο προειδοποιεί για άμεση κυβερνο-επίθεση.