Σελίδες

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Μασκαρεμένες ελευθερίες

Προσπαθείς να ελευθερωθείς από τα δεσμά της ρουτίνας, της συνήθειας, της θρησκείας, της εκάστοτε κυβέρνησης και από κάθε τι άλλο θεωρείς ότι σου επιβλήθηκε, σε καταπιέζει και σε κάνει να νιώθεις σκλάβος.

Kokkina gyalia - Stamatis Kraounakis


1η Απονομή Βραβείων Μπένι

Mε εντολή Σαμαρά πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου η 1η απονομή των βραβείων της Βουλευτικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, έπειτα από πρόταση που κατέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πέρασε από τη Βουλή με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αυτοί είναι! Κατάσχεση 2 ευρώ απο λογαριασμό απόρου την ίδια στιγμή που ο Προβόπουλος “αγνοεί” ρεμούλες δις τραπεζιτών!

Να ποιοί κυβερνούν! Το ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα το Ολυμπία, τεκμηριώνει πως δεν υπάρχει κανένα όριο στην τραπεζική – κυβερνητική ασυδοσία παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Οι κρατικοδίαιτοι ανακεφαλαιοποιημένοι τραπεζίτες κάνουν πλιάτσικο στην περιουσία των Ελλήνων
πολιτών με μαέστρο τον Προβόπουλο, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διαβεβαιώνει για το “ακατάσχετο”.

Πῶς θά ἦταν ἡ ζωή μας ἐάν σβήναμε τίς τηλεοράσεις;

Ἒ καιρὸ εἶχα να μιλήσω…

Ἐχθὲς λοιπὸν εἶδα γιὰ λίγο τὶς εἰδήσεις ἐνὸς μεγάλου καναλιοῦ…

… καὶ σκεφτόμουν ὅτι ὁ φόβος ἐλέγχει τόσο πολὺ τὸν ἄνθρωπο, ποὺυ μπορεῖ νὰ τὸν μετατρέψει σὲ δοῦλο.

Joe Cocker - up where we belong


Από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΕΠΚΑ - ΣτΕ) Οδηγίες για την αναστολή των πλειστηριασμών

Τι πρέπει να κάνουν οι δανειολήπτες για να τεθούν σε καθεστώς προστασίας από τους πλειστηριασμούς αναφέρει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΕΠΚΑ - ΣτΕ)σε σημείωμά της:

ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δικαίωση για 20 σχολικούς φύλακες

Προσωρινή διαταγή, με την οποία επιστρέφουν στις θέσεις τους 20 σχολικοί φύλακες του δήμου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.