Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Για να σπάσεις τις αλυσίδες σου, πρέπει να γίνεις εκείνος που κάποτε ήσουν...


Να ‘μαστε λοιπόν πάλι εσύ κι εγώ, καθισμένοι αντίκρυ να μιλάμε για τις αλυσίδες που αφήσαμε να μας φορέσουν, να κοιτάζουμε τα συρματοπλέγματα και τον τοίχο που χτίζουνε ολόγυρά μας για να μας κλείσουν σε μια ανώνυμη φυλακή, να βρίζουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε έτοιμοι να αλληλο-σκοτωθούμε, επειδή μας διαβάλουν οι σπιούνοι των δημίων μας, επειδή

Η... αποκοινωνικοποίηση της ασφάλισης



Της Ρούλας Σαλούρου
Στήνεται σιγά – σιγά, πλην όμως μεθοδικά, το σκηνικό μιας σημαντικής δομικής αλλαγής του ασφαλιστικού, που  επιγραμματικά οδηγεί σε ένα σύστημα με έναν φορέα συνταξιοδότησης, κύριας και πιθανώς επικουρικής ασφάλισης.

Στα ΚΕΠ η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΠΑΔ – Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται

Από την 1η Ιουνίου 2013 έως και την 31η Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας και η απογραφή των συνταξιούχων ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού.

Πώς θα λειτουργήσουν τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ για την πληρωμή συνταξιούχων χωρίς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

Στα Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ που βρίσκονται στον τόπο κατοικίας τους θα μπορούν να απευθύνονται, από τις 30 Μαΐου, οι συνταξιούχοι των οποίων η σύνταξη έχει διακοπεί, επειδή δεν είναι καταχωρημένα τα ατομικά τους στοιχεία ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ιδρύματος.

Δράμα: Απόφαση - σταθμός για νεαρό δανειολήπτη - Του διέγραψαν το 75% των οφειλών

 

Μία σημαντική ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του απαλλαγμένος από το βάρος του δανείου του σε ποσοστό 75% έδωσε σε νεαρό δανειολήπτη από τη Δράμα η απόφαση του Ειρηνοδικείου της πόλης.

Τι είναι marketing ???

"1) Είσαι σ' ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Τον πλησιάζεις και του λες :

Τα καταφύγια των εξερευνητών της Ανταρκτικής

 Τα καταφύγια των εξερευνητών της Ανταρκτικής


  • 0


 
Λίγες μικρές καλύβες στην Ανταρκτική είναι τα μόνα μνημεία που μας θυμίζουν που έφτασε η ανθρωπότητα στην προσπάθεια της να εξερευνήσει τον κόσμο.

Έχασες το βιβλιάριο του ΤΕΒΕ... Χάνεις και τη σύνταξη!

Αν είστε ασφαλισµένος στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) κινδυνεύετε να χάσετε τη σύνταξή σας, αφού -όπως αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ- ο οργανισµός ασφάλισης καταστρέφει τις πρωτότυπες αποδείξεις πληρωµής χωρίς να είναι βέβαιο ότι τις έχει πρώτα µηχανογραφήσει!

Τι να προσέξετε στα τεκμήρια διαβίωσης

Με την εκκαθάριση των δηλώσεων είναι πιθανό το ενδεχόμενο να φορολογηθούν όχι με βάση τα πραγματικά εισοδήματά τους αλλά για μεγαλύτερα εισοδήματα που θα προκύψουν με την εφαρμογή των τεκμηρίων διαβίωσης.

Κατάσχεση στο σπίτι ανέργου για 831 ευρώ απο την ΕΥΔΑΠ

Να σημάνει συναγερμός. Οργάνωση αλληλεγγύης και πάλης κόντρα στις κατασχέσεις και στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική. Κανένας μόνος του. Ολοι για έναν και ένας για όλους.

Οι νέοι που θα υποβάλουν υποχρεωτικά δήλωση κινδυνεύουν να φορολογηθούν αν έχουν περιουσιακά στοιχεία Πώς θα δηλωθούν φέτος τα παιδιά και πώς θα αποφύγουν τα τεκμήρια οι άνω των 18 χωρίς εισόδημα

 
Τελευταία χρονιά κατά την οποία ισχύουν τα πρόσθετα αφορολόγητα όρια για τα προστατευόμενα τέκνα είναι η φετινή. Αλλά είναι και η πρώτη κατά την οποία όσοι έχουν κλείσει τα 18 και δεν είναι προστατευόμενα μέλη πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από την τσιμπίδα των τεκμηρίων.

ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ...

...ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
Μία σημαντική διαπίστωση που αφορά το ύψος των συντάξεων προβλέπει η έκθεση για τη νομισματική πολιτική της Τράπεζας της Ελλάδας καθώς όπως προκύπτει από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, το 2020 θα υπάρξουν συνταξιούχοι η σύνταξη των οποίων θα βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας...

Χάρης Βασιάδης - Ρώτα: Τέσσερις επιστολές προς φορολογουμένους !!!

Χάρης Βασιάδης - Ρώτα: Τέσσερις επιστολές προς φορολογουμένους !!!: Από το toixo-toixo Επιστολή προς απολυμένους Απολύθηκες; Πήρες κι αποζημίωση από πάνω; Τελειώσανε αυτά που ήξερες!

Τέσσερις επιστολές προς φορολογουμένους !!!


 Τέσσερις επιστολές προς φορολογουμένους !!!

Από το toixo-toixo
Επιστολή προς απολυμένους
Απολύθηκες; Πήρες κι αποζημίωση από πάνω;
Τελειώσανε αυτά που ήξερες!