Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν βρεθεί σε αποσκευές

Ταξιδιώτες με βαλίτσες που προκάλεσαν έκπληξη

Όλοι μας μπορεί να βάζουμε αρκετά άχρηστα πράγματα στη βαλίτσα μας όταν πηγαίνουμε διακοπές. Όμως, ό,τι κι αν πήρατε μαζί σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν διαβάσετε παρακάτω τι είχε βρεθεί σε αποσκευές άλλων!

Μία… τίγρη


Ναι, είναι αλήθεια. Μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη προσπαθούσε να περάσει κάτι ύποπτο μέσα στις αποσκευές της καθώς ταξίδευε προς το Ιράν. Στην αρχή φαινόταν σαν κάποιο λούτρινο παιχνίδι, όμως ο έλεγχος που ακολούθησε βρήκε ότι το τριών μηνών τιγράκι ήταν απόλυτα αληθινό! Το δύσμοιρο αιλουροειδές είχε ναρκωθεί και είχε στριμωχθεί σε μια κακά αεριζόμενη βαλίτσα, ούτως ώστε να πωληθεί έναντι χιλιάδων δολαρίων στο Ιράν. Ευτυχώς το τιγράκι ήταν υγιές και στάλθηκε σε κέντρο προστασίας τίγρεων για να βρει αγάπη και περιποίηση.

Σκελετοί


Στο Μόναχο, κάτι παράξενα σχήματα εμφανίστηκαν στην οθόνη ελέγχου καθώς περνούσε η βαλίτσα μιας κυρίας. Οι ελεγκτές βρήκαν, έκπληκτοι, πως η γυναίκα κουβαλούσε τα οστά του αδερφού της, ο οποίος είχε πεθάνει 11 χρόνια νωρίτερα και που ήθελε να θαφτεί στην Ιταλία. Κανείς δεν ξέρει γιατί η γυναίκα περίμενε 11 χρόνια ή γιατί έβαλε τα οστά του αδερφού της στη βαλίτσα της. Ωστόσο, αφότου έδειξε τα απαραίτητα έγγραφα, της επιτράπηκε η μεταφορά τους.

Ένα μωρό


Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Οι γονείς ενός παιδιού προσπαθούσαν να περάσουν το παιδί τους επειδή δεν διέθεταν τη σωστή βίζα γι’ αυτό. Το πέντε μηνών μωρό ανακαλύφθηκε στο αεροδρόμιο, όταν το έδειξε η οθόνη ακτίνων Χ. Το ζευγάρι κατηγορήθηκε επειδή εξέθεσε το παιδί του σε μεγάλο κίνδυνο ραδιενέργειας λόγω των ακτίνων.

Περιστέρια


Το χειρότερο είναι ότι ο επιβάτης που τα κουβαλούσε δεν μπήκε καν στον κόπο να τα βάλει στη βαλίτσα του. Καθώς πετούσε από το Ντουμπάι, προφανώς θεώρησε καλύτερη ιδέα να δέσει τα -ζωντανά- περιστέρια στα πόδια του και να τα καλύψει με μεγάλους φακέλους. Στη συνέχεια, προσπάθησε να περάσει από τον έλεγχο αποσκευών. Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε…

Φίδια


Αυτό δεν πρόκειται να το πιστέψετε! Μια γυναίκα είχε προσπαθήσει να μεταφέρει έναν πύθωνα κρύβοντάς τον ….στο σουτιέν της. Οι αστυνομικοί την κατάλαβαν όταν την πρόσεξαν να ξύνει επανειλημμένα το στήθος της. Φρικαλέο!

Φανταστείτε τι θα συνέβαινε στο αεροπλάνο εάν ένας από τους παραπάνω είχε καταφέρει να περάσει λαθραία αυτά που μετέφερε. Δηλαδή μιλάμε για φίδια με περιστέρια! Κακός συνδυασμός.

newsbeast
 http://kanapedatos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου