Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μοναχοί Μονής Εσφιγμένου: "Δεν πετάξαμε μολότοφ, ήταν φωτομοντάζ"

«Τα τρόφιμα εξαντλούνται και φτάνουν οριακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας». Εκπρόσωπος των μοναχών της παλαιάς αδελφότητας της μονής Εσφιγμένου που παραμένουν στο κονάκι της μονής, περιτριγυρισμένοι από δυνάμεις της αστυνομίας, κάνει έκκληση για βοήθεια. Μιλώντας στο Thesstoday.gr, o μοναχός είπε πως τους έχει αποκοπεί κάθε πηγή τροφοδοσίας, καθώς όπως λένε «τα μαγαζιά τροφίμων, εν μέσω απειλών, τα απαγορεύουν να πλησιάσουν»..
 
Λέει επίσης ότι δεν μπορούν ούτε τα σκουπίδια να βγάλουν έξω από το κονάκι, ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου και βάλλουν κατά του διοικητή του Αγίου Όρους.
 
«Μας εξαπάτησε ο πολιτικός διοικητής κ. Κασμίρογλου», τονίζουν, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος τους διαβεβαίωνε μέχρι πριν από λίγο ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία εισβολή.
 
Οσο για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα κι απεικονίζει ένα μοναχό να πετά από το παράθυρο μια μολότοφ, οι μοναχοί την χαρακτηρίζουν φωτομοντάζ.
 
«Πετάξαμε ένα στουπί, για να σταματήσει το μηχάνημα. Τίποτα άλλο», δήλωσαν στο Thesstoday, επισημαίνοντας πως αν εξετάσει κάποιος προσεκτικά τη φωτογραφία, θα δει πολλά σημεία που το αποδεικνύουν, όπως π.χ. το υγρό που φαίνεται στο μισογεμάτο μπουκάλι, το οποίο έχει περίεργη κλίση.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου