Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ξάνθη: Απαγόρευσαν σε 50χρονη να πλησιάζει τον ανεκπλήρωτο έρωτά της!

Πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου - Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας νεαρός και μία 50χρονη γυναίκα που τον παρενοχλούσε σεξουαλικά - Διαβάστε την απόφαση...

Δεκτά έγιναν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει 35χρονος, που υποστήριζε ότι παρενοχλείται σεξουαλικά με πιεστικό τρόπο από μία 50χρονη γυναίκα. Ο άνδρας που έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος της, με την αίτησή ασφαλιστικών μέτρων που έγινε δεκτή, ζήτησε και πέτυχε να της απαγορευτεί να τον προσεγγίζει ή να τον ενοχλεί.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, η 50χρονη υπήρξε συνάδελφος με τον 35χρονο στον ίδιο χώρο εργασίας με τις σχέσεις τους να παραμένουν τυπικές. Όταν αυτός αποχώρησε και προσλήφθηκε σε άλλη εταιρία, η 50χρονη άρχισε να τον παρενοχλεί με τηλεφωνήματα στο κινητό και το τηλέφωνο της εταιρίας.

Παρά την αντίδρασή του, αυτή συνέχισε ενώ δεν μπόρεσε να τη συνετίσει ούτε η εισαγγελία στην οποία προσέφυγε ο άνδρας για συμβουλευτική παρέμβαση. Η κατάσταση έγινε αφόρητη και εκρηκτική με αποτέλεσμα ο άνδρας να αναγκαστεί να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο για να μπορέσει να την κρατήσει μακριά του, ενώ η αίτηση συζητήθηκε στις 27 Μαΐου.
 http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου