Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κυβέρνηση ανέκδοτο και οικονομικό επιτελείο για γέλια!


Φτάνει πια στα όρια του γελοίου ή του γραφικού, ή όπως αλλιώς το πάρει κανείς με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά σ αυτό τον τόπο!

Νέα …διαρροή από το Υπουργείο Οικονομικών, ναι αυτό το υπουργείο που ορίζει τα οικονομικά του πολίτη, ότι στην εφορία θα περνούν τελικά οι … μισές αποδείξεις από σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα!
Είδαν οι εγκέφαλοι δηλαδή ότι αν δεν έβαζαν μέσα αυτές τις δαπάνες θα πλήρωνε ο κόσμος διπλάσιο φόρο και η «καρπαζιά» θα έπεφτε σύννεφο!
Και αποφάσισαν λένε οι … διαρροές, ότι θα μετρούν τελικά οι μισές αποδείξεις των σούπερ μάρκετς και των βενζινάδικων.
Έλα μ… στον τόπο σου δηλαδή.
Τόση προχειρότητα, τόση τσαπατσουλιά,  τόσο αγχωμένη να βρει χρήματα ηγεσία, δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον.
Κι ύστερα μιλούν για success story και άλλες παπαριές. Χωρίς ένα συγκεκριμένο φορολογικό καθεστώς περιμένουν να έρθουν οι ξένοι επενδυτές να τοποθετήσουν τα χρήματά τους σ αυτούς που δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα.
Μεγάλη απογοήτευση η κυβέρνηση Σαμαρά, μεγάλη απογοήτευση όμως και από τον κόσμο ο οποίος στις δημοσκοπήσεις εξακολουθεί να δίνει ελπίδες σ αυτούς που έφεραν τη χώρα στον πάτο.
Το συγκεκριμένο κράτος, δείχνει πόσο πρόχειρό είναι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και η απόφαση του ΣΤΕ για ακύρωση των μνημονιακών περικοπών των ενστόλων.
Ή μήπως γνώριζαν την απόφαση και με το πλεόνασμα που «κραδάζουν» τόσο καιρό θα ικανοποιήσουν τις στολές ώστε να συνεχίσουν να …επιτελούν το έργο τους στις συγκεντρώσεις;
Κράτος τιμωρός του πολίτη. Που έχει όμως μία και μοναδική ευκαιρία σε λίγους μήνες από τώρα!
Θα τολμήσει ο πολίτης;;;
http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου