Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ρελάνς Ξηρού: Επικήρυξε Σαμαρά, ΓΑΠ, Βενιζέλο και Άδωνη για 8 εκατομμύρια ευρώ

Ανατρεπτική εξέλιξη στο "τρομοκρατικό" σήριαλ, είχαμε πριν λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα στο γνωστό και ανατρεπτικό Blog, "Δεξί Εκμέκ" έφτασε ανακοίνωση του Χριστόδουλου Ξηρού, με την οποία επικηρύσσει Σαμαρά, Γιώργο Παπανδρέου, Βενιζέλο και Άδωνι Γεωργιάδη, με το απίστευτο ποσό των 8 εκ. ευρώ!


Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Πολλά γέλια, μου προκάλεσε η πρωινή ανακοίνωση του απίθανου Δένδια, ότι επικηρύσσει εμένα, τον Μαζιώτη με την σύντροφο του, και τους εκτελεστές των φασιστών με 4 εκατομμύρια ευρώ. Αλήθεια πιστεύει κανένας, ότι αυτή η κυβέρνηση, που έχει κηρύξει στάση πληρωμών για να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα, θα δώσει σε κανέναν 1 εκ. ευρώ για καθένα από μας;;;

Εδώ, η ΝΔ δεν έχει να πληρώσει ούτε το λογαριασμό της ΔΕΗ στα γραφεία της, το ΠΑΣΟΚ χρωστάει από 100 μηνιάτικα σε κάθε εργαζόμενο του, και θα πληρώσει εσένα, ηλίθιε, μικρέ ρουφιάνε;;;

Επειδή, όμως είμαι εκνευρισμένος, γιατί απλά με πιάνουν στο στόμα τους, και όλο σκοντάφτω αυτές τις μέρες στα πεζοδρόμια (τους δίνω κάνα στοιχείο, όπως πχ ότι δεν έχω όχημα, για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι, γιατί είναι επιπέδου Αστυνόμου Σαίνη), με την σειρά μου, επικηρύσσω:

* Τον Αντώνη Σαμαρά με το ποσό των 2,7 εκ. ευρώ

* Τον Γιώργο-Τζέφρι Παπανδρέου με το ποσό των 2,7 εκ. ευρώ

* Τον Ευάγγελο Βενιζέλο με το ποσό των 2,7 εκ. ευρώ

για * Τον Άδωνη Γεωργιάδη, πρέπει να μας πληρώσετε 100.000€, για ψυχική οδύνη που θα ουρλιάζει, με αυτή την τσιριχτή φωνή!

Δηλώνω, σαφέστατα, ότι τα παραπάνω ποσά είναι εντελώς αφορολόγητα, σε αντίθεση με τον Σαμαρά, που πριν σας πλήρωνε την επικήρυξη του, θα σας ζητούσε τα μισά, να τα πληρώσετε ως φόρους!

Η επικήρυξη είναι σε ισχύ εφόσον παραδωθούν ζωντανοί σε μένα προσωπικά. Γουστάρω να τους έχω για μέρες δεμένους, και να τους γαργαλάω με φτερό τις γυμνές πατούσες τους!

Καλό κυνήγι παίδες!"

Η κεντρική ιδέα προήλθε, από το
Τρολ-Λέει

Πηγή: RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου