Σελίδες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ , ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ


Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
Τρία χρόνια τώρα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να βλέπουμε το μαύρο άσπρο. Καί τάχουν καταφέρει μιά χαρά, αφού τα θύματα-λαοί αισθάνονται ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ και ως υπεύθυνοι ανέχονται την τιμωρία τους, από ποιούς? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ομως φτάνει κάποια στιγμή πού οσο κι άν σου πιπιλάνε το μυαλό με ψέμματα αυτά παύουν να αποδίδουν γιατί ΟΙ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ, ΟΙ ΦΟΡΟΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΣΚΑΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΤΙΑΚΟΥΣ ΔΟΥΡΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΑΦΙΟΝΙ ΛΟΓΙΚΗ ενω ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. .
Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Μ Α Σ Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Ν. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ SUCCESS STORY και ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ δεν ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ και κατ επέκτασι ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ οπως συνέβη και παληότερα με την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ..
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΆΣΣΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΆΓΑ ΑΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ
Υ.Γ. Κανένα νέο από τις διάφορες λίστες εξαγωγής δισεκατομμυρίων υπάρχει? αν μάθει κανείς να μάς ενημερώσει…. ετσι για να είμαστε ήσυχοι οτι δέν κινδυνεύουν οι οικονομίες τους….
 http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου