Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Ξάνθη: Στο αυτόφωρο 50χρονη για σεξουαλική παρενόχληση 35χρονου!

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η 50χρονη από την Ξάνθη που φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της.

Όπως διαβάζουμε στο xanthipress, παρά το γεγονός ότι από την Τρίτη έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα του 35χρονου σε βάρος της,
εκείνη φέρεται να συνέχισε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό!
Έτσι, ο δικηγόρος του, κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης μήνυση και η Αστυνομία συνέλαβε λίγη ώρα αργότερα την 50χρονη από το χώρο όπου εργάζεται (και μάλιστα σε αρκετά υπεύθυνο πόστο).

Η απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της απαγόρευε να τον προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και να τον ενοχλεί με τηλεφωνήματα ή μηνύματα. Τελικώς αυτή συνέχισει και καταγράφηκαν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις παρενόχλησης από την έκδοση της απόφασης και έπειτα.

Η εισαγγελέας παρέπεμψε την 35χρονη σε τακτική δικάσιμο, για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης και αναμένεται να δικαστεί στο επόμενο διάστημα. Παράλληλα η πλευρά του 35χρονου έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αγωγή και να διεκδικήσει από 500 ευρώ για κάθε παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων, όπως προβλέπει η απόφαση.
 http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου