Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ Μέσω ίντερνετ οι βεβαιώσεις συντάξεων ΕΤΕΑ, ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΕΚ

Μέσω Διαδικτύου θα μπορούν από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου να εκτυπώνουν τις βεβαιώσεις των συντάξεών τους, για ποσά που καταβλήθηκαν το 2012, οι συνταξιούχοι του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), των πρώην Ταμείων ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ και ΤΕΑΥΕΚ.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο διοικητής ΕΤΕΑ Αθ. Αθανασίου, οι οδηγίες για τη διαδικασία που θα ακολουθείται περιγράφονται αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΤΕΑ www.etea.gov.gr, καθώς και στις διευθύνσεις των πρώην Ταμείων www.teady.gr και www.teait.gr.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, για τους λοιπούς συνταξιούχους του ΕΤΕΑ, των πρώην Ταμείων ΤΕΑΠ-ΕΥΔΑΠ, ΤΕΑΠΕΤΕ, ΤΕΑΠΟΖΟ, ΤΕΑΕΙΓΕ, ΤΕΑΧ, ΤΕΑΥΝΤΠ, ΤΕΑΠ-ΕΡΤΤ, ΤΕΑΠ-ΟΤΕ, ΤΕΑΠ-ΕΛΤΑ, ΤΕΑΠ-ΕΤΒΑ, ΚΑΠ-ΔΕΗ και ΤΑΔΚΥ, οι βεβαιώσεις ήδη αποστέλλονται ταχυδρομικά, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του μηνός Ιουνίου.

"Από το σύνολο του 1 εκατομμυρίου, περίπου οι 920.000 θα εκτυπωθούν μέσω Ίντερνετ. Εξ αυτών οι 675.000 περίπου εξυπηρετούνται μέσω του ΙΚΑ, τους 250.000 αφορά η ανακοίνωση που εκδόθηκε και 100.000 περίπου που θα τις παραλάβουν ταχυδρομικά" σημείωσε ο κ. Αθανασίου.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από τους δήμους θα μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για την εφορία όσοι εισπράττουν προνοιακά επιδόματα, ΑΜΕΑ ή οικογειακά, αφού από φέτος θα δηλώνονται στην εφορία.
 http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου