Σελίδες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Δώστε στο λαό φόρους


Νέα πολύ πιο ορθολογικά και δίκαια κριτήρια προωθεί το υπουργείο οικονομικών, με τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανικής κυβέρνησης, για το ζήτημα των φοροαπαλλαγών και των εισφορών που καλούνται να καταβάλλουν όλοι έχουν κάνει το λάθος να δηλώνουν ακόμη τα εισοδήματα τους.


Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να φορολογήσει όποιον δίνει ακόμη χρήματα στα παιδιά ή τα εγγόνια του για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης σχεδιάζουν να επιβάλλουν έναν ειδικό φόρο δωρεάς στον παππού ή τη γιαγιά που έχουν ακόμη σύνταξη, όταν κι εφόσον πληρώνουν αυτοί τα ρούχα, το φαΐ και τα μαθήματα των εγγονών τους.
Επιπλέον, κάθε πολίτης που βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας και δέχεται χρήματα από φίλους και συγγενείς για να μην πεθάνει της πείνας, θα θεωρείται εισοδηματίας και θα στερείται του επιδόματος ανεργίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση του μέτρου αυτού είναι να μην μένει κάποιος ακόμη με τους υπερήλικες γονείς του, αλλά μόνος του σε μια σπηλιά στου Φιλοπάππου ή σε χαρτόκουτα στο κέντρο της Αθήνας.
Επειδή υπάρχουν ακόμη άνθρωποι οι οποίοι παραβιάζουν τους νόμους και κλέβουν την εφορία μπροστά στα μάτια της κυβέρνησης, το υπουργείο οικονομικών προωθεί την απαγόρευση της οικονομικής ενίσχυσης των ανίκανων να ζήσουν τους εαυτούς και τα παιδιά τους πολιτών.
Οι αχάριστοι άνεργοι που δέχονται την ελεημοσύνη των γονιών τους μη μπορώντας να δικαιολογήσουν τα χρήματα που ξοδεύουν για να αγοράζουν δύο φορές το χρόνο παπούτσια στα παιδιά τους, θα λογίζονται ως άεργοι κηφήνες και θα χάνουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν φόρους και χαράτσια.
Τα νέα αυτά φορολογικά κριτήρια συμπληρώνονται από το αίτημα της τρόικας να μην υπάρχουν πλέον χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές, αλλά όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες να υπόκεινται σε φορολόγηση 19-21%.
Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση προσδοκά να πατάξει την ενδοοικογενειακή φοροδιαφυγή πάνω στην οποία έχει στηριχτεί η σύγχρονη ελληνική κοινωνία και να αναγκάσει επιτέλους τους νέους οικογενειάρχες να απογαλακτιστούν από τα Οιδιπόδεια συμπλέγματα που εμποδίζουν την κινεζοποίηση μας.
Εφόσον, μάλιστα, μιλάμε για μια κοινωνία φοβισμένων που είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν χαράτσι ακόμη και για το γάλα των παιδιών τους που κινδυνεύουν από ασιτία, αντί να βγουν στους δρόμους και να πάρουν πίσω τη ζωή που τους κλέψανε, τα μέτρα αυτά είναι τουλάχιστον επιεική.
Κανονικά θα έπρεπε να επιβληθεί σε όλους όσους αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια ο νόμος της πρώτης νύχτας, για να γεμίσουμε την Ελλάδα με περήφανα μπάσταρδα του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Ηλία Παναγιώταρου.
Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουμε μία συνειδητοποιημένη κοινωνία νοικοκυραίων, ικανή να δώσει κώλο όποτε της το ζητήσουν με μόνο αντάλλαγμα να την αφήσουμε στην ηρεμία της να πεθάνει ήσυχη.
polyfimos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου