Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αυστηρή προειδοποίηση Σαμαρά και στο κουνούπι-γίγας!

Να μη διανοηθεί να τσιμπήσει τουρίστες «γιατί θα το σκίσει στα δύο σα χασέ», προειδοποίησε το κουνούπι του Νείλου ο πρωθυπουργός, δείχνοντας για άλλη μια φορά, μετά τους ταξιτζήδες, ότι είναι αποφασισμένος να βάλει τάξη!

Μια ακόμα ανθρώπινη στιγμή του Αντώνη Σαμαρά, μεταφέρεται από το στενό του περιβάλλον: Σύμφωνα λοιπόν με κοντινούς του συνεργάτες, ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στους αρμόδιους υπουργούς και τους ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί κουνούπια να τσιμπάνε τους τουρίστες, θέτοντας σε κίνδυνο τον τουρισμό και την καλή φήμη της χώρας!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρόμοια «εντολησαμαρά» (προφέρεται ως μια λέξη), έστειλε ο πρωθυπουργός και μια ημέρα πριν, αναφορικά με τους ταξιτζήδες. Πρόκειται προφανώς για μια νέα στρατηγική επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά, αφού ως γνωστόν ο πρόεδρος των ταξιτζήδων, κύριος Θύμιος Λυμπερόπουλος, όλη τη μέρα μέσα στα πόδια τους βρίσκεται και κανονικά θα μπορούσε να τον έχει προειδοποιήσει απευθείας, αντί να «τα λέει στη νύφη (δηλ. τους υπουργούς του) για να τα ακούει η πεθερά (δηλ. οι ταξιτζήδες).
Πάντως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρωθυπουργός την ώρα που τα έλεγε αυτά, βρισκόταν μπροστά στον καθρέφτη κι έκανε "ποντίκια", ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, αφού είπε ότι περιμένει από τους υπουργούς του να πάρουν τη μυγοσκοτώστρα και να βγουν στο κυνήγι κουνουπιών, πέταξε δύο-τρεις «ανθρώπινες στιγμές» για να δείξει ότι αφού το είπε, είναι σαν να έγινε – οπότε «καθάρισε».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
 http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου