Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Όριο 3' στα φιλιά με αγαπημένα πρόσωπα στη Δανία!

Τα πράγματα ξεφεύγουν πέρα από κάθε λογική, και τώρα πια με πρόσχημα κάποια ανοησία, όπως τη συμφόρηση στο πάρκινγκ, θα μας βάζουν χέρι για το χρόνο που θα καταναλώνουμε για να αποχαιρετήσουμε αγαπημένα πρόσωπα.
 
Πρόκειται για κάτι που δεν είναι αστείο αφού είναι δεδομένο ότι θα επεκταθεί με πρόφαση άλλες δικαιολογίες και σε άλλες περιπτώσεις. Πίσω από το οικονομικό πρόσχημα θα μας ετοιμάζουν έναν πλανήτη φυλακή, στην ίδια μας την προσωπική ζωή. Η προσωπική ζωή ελέγχεται μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
 
Αγκαλιές, φιλιά, κλάματα και ξανά από την αρχή; Αν σας δυσκολεύουν οι αποχαιρετισμοί, τότε θα πρέπει να αποφύγετε το αεροδρόμιο του Ααλμποργκ. Γιατί εκεί υπάρχει χρονικός περιορισμός στο «αντίο» πριν από την πτήση.
 
Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο στην πόλη της Δανίας έχει μάλιστα και συγκεκριμένο σημείο στο οποίο επιτρέπονται οι... συγκινήσεις: τη ζώνη «φιλιού και αντίο», που βρίσκεται κοντά στην είσοδο. Εκεί οι επιβάτες έρχονται πιο κοντά πριν αναχωρήσουν για τον προορισμό τους. Αλλά σύμφωνα με τη σχετική πινακίδα, όλα αυτά πρέπει να συμβούν μέσα σε τρία λεπτά.
 
Σύμφωνα με τον διευθυντή του αεροδρομίου, ο περιορισμός μπήκε γιατί δημιουργούνταν συμφόρηση στο σημείο από τα πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αυτό που δεν διευκρινίζεται βέβαια είναι το αν υπάρχει κάποιος φύλακας με χρονόμετρο στο σημείο και επίσης το τι συμβαίνει σε εκείνους που παρασύρονται από τη συγκίνηση και ξεπερνούν τα τρία λεπτά. Για όσους πάντως ο χρόνος φαίνεται λίγος, θα πρέπει να προτιμούν το αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου, όπου υπάρχει αντίστοιχη ζώνη φιλιών με όριο παραμονής 30 λεπτά.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου