Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Όχι άλλες επιτυχίες ρε Αντώνη, φτάνει!

 
Success' story συνέχεια.

Στο 27,4% σκαρφάλωσε το ποσοστό ανεργίας στη χώρα μας το πρώτο τρίμηνο του 2013, από 26% που ήταν το προηγούμενο, ενώ ένα χρόνο πριν, έφτανε το 22,6%.
Το ποσοστό αυτό, είναι το υψηλότερο που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα μας από το 1998, όταν και ξεκίνησε η καταγραφή των στοιχείων.

Την ίδια ώρα που Ευρώπη και ΔΝΤ ταμείο ζητούν συγνώμη για τις λάθος στρατηγικές εις βάρος της Ελλάδας, ο δικός μας ο Αντώνης ο Σαμαράς διαφημίζει το ελληνικό success story, υπερηφανεύεται πως "διέψευσε τις Κασσάνδρες" και... συνεχίζει ακάθεκτος να τις εφαρμόζει.

Σε κάποια άλλη χώρα, αυτό και μόνο θα ήταν αφορμή να πέσει η κυβέρνηση, αλλά στην Ελλάδα αν είσαι τυχερός είσαι πολιτικός και αν είσαι άτυχος πολίτης.

Άλλωστε τα δύσκολα πέρασαν. Το είχε πει το Χειμώνα: "Αν βγάλουμε τον Ιούνη, το Σεπτέμβριο απογειωνόμαστε".

Όντως το επόμενο τετράμηνο, η ανεργία θα σταθεροποιηθεί, ενδεχομένως και να παρουσιάσει μια μικρή μείωση όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή λόγω της τουριστικής περιόδου.

Επομένως, όταν ο Αντώνης λέει "αν βγάλουμε τον Ιούνη, το Σεπτέμβριο απογειωνόμαστε" μπορεί να εννοεί το ελικόπτερο που θα τους πάρει ή πως πάμε ομαδικώς στο διάολο και ακόμη παραπέρα.

Θα ήθελα να κάνω έκκληση στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να συγκρατήσουν λίγο τον πολιτικό οίστρο του Αντώνη, γιατί ανησυχώ για τη σωματική του ακεραιότητα. Μια ανερχόμενη υπερδύναμη, είναι πάντοτε κόκκινο πανί για τις εκάστοτε υπερδυνάμεις και σε πολλές περιπτώσεις ο ηγέτης της χώρας αυτής, δεν έχει καλό τέλος.

Οπότε για το Θεό, όχι άλλες επιτυχίες ρε Αντώνη!
 http://www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου