Σελίδες

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Θέλω τα όργανα να παίζουν για εμένα» Λέει ο Σωτήρας, ο ήρωας Σαμαράς

Διαβάζω στον σημερινό τύπο ότι ετοιμάζεται συνέδριο επανίδρυσης της Νέας Νέας Δημοκρατίας! Το όνειρο δηλαδή του Σαμαρά να πάρει ένα έτοιμο κομματικό σχεδιασμό και να τον μετατρέψει στην διαλυμένοι πάλαι ποτέ ΠΟΛΑΝ.

Ορισμένοι τα λέγαμε, ξεχάστε ότι ξέρατε για την πάλαι ποτέ δυνατή και περήφανη Νέα Δημοκρατία, τώρα ότι έχει απομείνει μετά την διάλυση της από το team Σαμαρά θα γίνει μια νέα ΠΟΛΑΝ και όσο αντέξει και αυτή.

Του Κώστα Βουκελάτου
 
Το διαφημίζουν συνέδριο επανίδρυσης και επανεκκίνησης αλλά χωρίς τους δρομείς της Νέας Δημοκρατίας παρά μόνο με τους εναπομείναντες οπαδούς Σαμαρά και φυσικά όλοι ποντάρουν στα στελέχη που δεν ήταν ποτέ βέροι Νεοδημοκράτες και θα πουν που να πάμε τώρα ας κάτσουμε εδώ για να έχουμε ένα οποιοδήποτε πολιτικό μέλλον. 

Και υπάρχουν τελειωμένοι που δεν έχουν ή δεν είχαν μέλλον και επιβιώνουν κάτω από την στέγη Σαμαρά ευγνωμονώντας που χάρης αυτόν δεν πέθαναν πολιτικά και μαζί με αυτούς και οι γνωστές αποτυχημένες μεταγραφές που ακολουθούν τον Σαμαρά έτοιμη να χειροκροτήσουν την κάθε υπερβολή του. 

Η σχετική απόφαση όπως διαβάζω είχε ληφθεί από καιρό και το ξέραμε και περιμέναμε πότε ο Σαμαράς θα κάνει την κίνηση και το μεγάλο θέμα είναι εάν θα του βγει αυτή η κίνηση να καπηλευτεί μια πρώην μεγάλη παράταξη για να επιβιώσει. Είμαι περίεργος και θα ήθελα να μάθω κάποτε ποιοι είναι αυτοί που όπως διαβάζω είχαν εισηγηθεί στο Σαμαρά να προχωρήσει στην αλλαγή του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην γενικότερη ανασύνθεση του κόμματος; Δεν νομίζω να είναι άλλοι εκτός των στελεχών της ΠΟΛΑΝ. Με την αλλαγή του ονόματος εκτός από προσωπικές φιλοδοξίες και τιμωρία όλων των παλαιών στελεχών (μέσα σε αυτά ήμουν και εγώ ως παλαιός ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ 1985-1993) που έδιωξαν και πολύ σωστά το Σαμαρά για πολλά χρόνια δεν θα εξυπηρετήσουν κάτι άλλο παρά μόνο το εγώ του γιατί από ποσοστά θα πάρουν την κατρακύλα. 

Εκτιμούν λοιπόν κάποιοι σύμβουλοι του Σαμαρά που δεν έχουν σχέση με το κόμμα την ιστορία του και την πραγματικότητα ότι τα δύσκολα έχουν περάσει και η εικόνα του Σαμαρά έχει ενισχυθεί ποικιλοτρόπως! Να μου πουν σε ποια χώρα έχει ενισχυθεί το προφίλ του Σαμαρά γιατί στην Ελλάδα τουλάχιστον που ζω εγώ πέρασε και δεν ακούμπησε! Με τι έχει ενισχυθεί με το δήθεν «πρωτόγενες πλεόνασμα»; ο Ελληνικός λαός δεν ξέρει πώς προκύπτει αυτό; Με τι, με την ανάπτυξη; Ποια ανάπτυξη; Με τι με την βελτίωση της φορολογίας; Ποια βελτίωση; 

Με τι με την τον συνεχιζόμενο δανεισμό ακριβού χρήματος και τοκογλυφικό επιτόκιο; Μόνο τα κανόνια στον Λυκαβηττό δεν έριξαν για τον εξωτερικό δανεισμό και πανηγύρισαν γιατί χρέωσαν και άλλο τον ελληνικό λαό! Για την υγεία που η περίθαλψη και τα φάρμακα πάνε από το κακό στο χειρότερο; 

Πείτε ένα θετικό να συμφωνήσω και να χειροκροτήσω! 

Ποια είναι η νέα πραγματικότητα που έκανε τον Σαμαρά να καπηλευτεί την Νέα Δημοκρατία και να θέλει να την οργανώσει στα δικά του πρότυπα;;;; Θα αλλάξει το όνομα της Ν.Δ. λέει και θα κάνει μετά ένα άνοιγμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις π.χ. αποτυχημένο και καταστροφικό τελειωμένο πασοκ και ότι έχει απομείνει από το ΛΑΟΣ και φυσικά όσοι πιστοί προσέλθετε από αυτούς που φύγατε για να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή. Είναι δυνατόν οι Νεοδημοκράτες να δεχθούν την όποια αλλαγή Σαμαρά στο κόμμα το οποίο πολέμησε πρόδωσε ωφελώντας ακόμα και το πασοκ αρκεί να το πολεμήσει για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες;;; Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι θέλει να κατακτήσει ένα στημένο κόμμα για δικό του όφελος γιατί καλό στην Ν.Δ. δεν πρόκειται να κάνει γιατί δεν έκανε ποτέ και με αποδείξεις. 

Έχει ξεκινήσει ο Σαμαράς κουβέντα με μεμονωμένα πολιτικά στελέχη για να κερδίσει τον κεντρώο συνασπισμό!!! Πως είπατε;;; Ορίστε;;; Συγνώμη κύριες ποιος είστε;;; Τι δουλειά έχει ο Σαμαράς με το κέντρο και πώς θα καταφέρει να εξαπατήσει το κέντρο και να το κερδίσει εκτός του τελειωμένου πασοκ για να το φέρει στο νέο κόμμα που προσδοκά ότι θα φτιάξει;;; Θα εξαφανιστεί η κεντροδεξιά από την Νέα Δημοκρατία με την όποια ενέργεια Σαμαρά και για όσους ξέρουν το ίδιο πιστεύουν. Υπέρμαχος των αλλαγών, από πλευράς Μαξίμου, είναι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, που εμφανίζεται και ως ο εμπνευστής της «Νέας Ελλάδας» και φυσικό είναι ο σύμβουλος του Σαμαρά να οραματίζεται κάτι μακριά από την παλιά Νέα Δημοκρατία η οποία ουσιαστικά έχει διαλυθεί γιατί πολλά στελέχη της 45 και πάνω δεν ακολουθούν το σημερινό μόρφωμα. 

Τα σχέδια του Σαμαρά, φυσικό θα έχουν και την ανάλογη αντίδραση από τους σοβαρούς Νεοδημοκράτες, όσους έχουν απομείνει γιατί δεν πρόκειται να συμφωνήσουν στην οποιαδήποτε αλλαγή κανένας από τα παλιά στελέχη όπως ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που έχει εκφράσει δυσαρέσκεια και ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κώστα Μητσοτάκη Γιώργος Βουκελάτος καθώς και άλλα πολλά ιστορικά στελέχη και σίγουρα θα αντιδράσουν. Ποιος δεν έχει καταλάβει ότι την οποιαδήποτε παρουσίαση δήθεν διαφοράς στην οικονομία μας με τα πυροτεχνήματα δανεισμού, πρωτογενούς κτλπ δεν προσπαθεί να τα καπηλευτεί ο ίδιος και μόνο ο Σαμαράς προσπαθώντας να πλασαριστεί σαν δήθεν ήρωας αποκλείοντας τυχόν συλλογικές προσπάθειες άλλων στελεχών για να παρουσιάσουν αυτή την παρωδία ευτυχίας και επιτυχίας ;;;; 

Δεν είναι τυχαίο το ΕΓΩ, ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ, εξαφανίζοντας εντελώς τον πληθυντικό για να μην βάλει και άλλους μέσα, δεν είναι τυχαίο το ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ θέλοντας να μας πει ότι τίποτε δεν κουνιέται χωρίς Σαμαρά επιλεκτικά όμως έτσι, γιατί Σαμαράς είναι αυτός και τα δικά σας δικά μου και τα δικά μου δικά μου μόνο πατάτα να μην έχει γίνει και χαλάσει το προφίλ του Χαλίφη γιατί θα είναι δικά σας και θα τα διορθώσω με εντολή μου για να γίνουν δικά μου . Άκουσα και το κορυφαίο που διαδίδουν στελέχη του Μαξίμου και δείχνει ότι αυτά που αναφέρω δεν είναι τυχαία και λένε ότι: «Τη μάχη με τη χρεοκοπία δεν την κέρδισε ο πυρσός, αλλά ο Σαμαράς με τον δύσκολο και σκληρό αγώνα που έδωσε». Τι άλλο να πω και να γράψω μετά το παραπάνω;;; 

Θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα κόμμα Σαμαρά και μόνο Σαμαρά πλάθοντας μια ψεύτικη εικόνα του δήθεν ήρωα και χαίρομαι που δεν είμαι εδώ και 5 χρόνια στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αλλά παραμένω περήφανος που ήμουν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ την περίοδο 1985-1993 και αντιμνημονιακός γιατί όποιος δεν ξέρει να διαβάζει το μνημόνιο και να το εφαρμόζει σωστά η ανεπαρκής είναι, η ηλίθιος, και μαζί με τα παραπάνω διαπλεκόμενος εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα. 

Με απλά λόγια, οι συνεργάτες του σημερινού πρωθυπουργού έχουν εντολές από τον ίδιο να επιδιώξουν να χτίσουν τον νέο πολιτικό οργανισμό πάνω στη «μεγάλη εθνική επιτυχία», που δεν είναι άλλη από τη διάσωση της χώρας από την καταστροφή, κάτι που αναγνωρίζουν πλέον ακόμα και οι ξένοι εκείνοι παρατηρητές που παρακολουθούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα τις προσπάθειες της κυβέρνησης Σαμαρά με μεγάλη δυσπιστία κοινός είμαστε από άλλο πλανήτη και παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας με εντολή πρωθυπουργού όπως πάντα. Δεν αμφισβητεί κανένας την προσπάθεια του Σαμαρά να κάνει κάτι αλλά η υπερβολή και η αλαζονεία για την εξουσία δεν θα τον καταστρέψουν απλά θα τον εξαφανίσουν αφήνοντας στους πολίτες άσχημες αναμνήσεις. Πρόεδρε ούτε Νέα Ελλάδα, ούτε Νέα Χώρα δεν θα σε, μας σώσει από τον κατρακύλα!!!!
 http://www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου