Σελίδες

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η πικρή ιστορία πίσω από το χριστουγεννιάτικο τραγούδι Mamacita | Video

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από το βίντεο που κυκλοφορεί στο Youtube και έχουν δει παραπάνω από ένα εκατ. θεατές και δείχνει έναν μικρό να τραγουδά το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι του 1958 Mamacita.

Το τραγούδι «Mamacita Donde esta Santa Claus» (Μαμάκα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης), πρωτοκυκλοφόρησε το 1958 με τη φωνή του 12χρονου τότε Αουγκί Ρίος και αποτέλεσε το χριστουγεννιάτικο σουξέ της εποχής.
Mamacita - Jason
Το 2006 ένας πατέρας τράβηξε το γιο του να το τραγουδά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δένδρο της οικογένειας και το ανέβασε στο Διαδίκτυο. Ενα χρόνο περίπου αργότερα, τον Απρίλιο του 2007 το αγοράκι κάηκε ζωντανό μαζί με την μητέρα του, όταν το αυτοκίνητό τους πήρε φωτιά μετά από τροχαίο. Εκείνη μπορούσε να απεγκλωβιστεί αλλά επειδή δεν μπορούσε να βγάλει το γιο της από το τυλιγμένο στις φλόγες αυτοκίνητο έμεινε μέσα, με αποτέλεσμα να βρουν και οι δύο τραγικό θάνατο.
Augie Rios
«Σας ευχαριστώ που απολαύσατε αυτό το βίντεο, με τον μικρό μου, που εξακολουθεί να με γεμίζει περηφάνια, ακόμα και μετά το θάνατό του. Σας ευχαριστώ που κάνατε το μικρό Χριστουγεννιάτικο θαύμα, μέρος της ζωής σας. Ο Θεός να σας έχει καλά», είναι τα λόγια του πατέρα του μικρού που συνοδεύουν την ανάρτηση του βίντεο στο Διαδίκτυο…
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου