Σελίδες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Άμεσα η καταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα καταβληθεί στους αγρότες η δεύτερη δόση της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, μετά την υπογραφή την Τετάρτη (25/09) της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί είναι 80 εκατομμύρια ευρώ και η πληρωμή του κάθε δικαιούχου θα γίνει με βάση τα ψηφιοποιημένα στοιχεία καλλιέργειας των αγροτεμαχίων και του αριθμού των ζώων που έχουν δηλωθεί στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου το 2012.
"Παραμένουμε κοντά στους Έλληνες παραγωγούς για την αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος, που αφορά στο κόστος παραγωγής και ειδικά του υψηλού κόστους της ενέργειας. Σύντομα, το ποσό της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, που εξασφαλίσθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για το 2013, θα καταβληθεί στο ακέραιο, με την καταβολή και της δεύτερης δόσης. Είμαστε συνεπείς σε όσα εξαγγέλλουμε, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε. Είμαστε καθημερινά κοντά στους παραγωγούς και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε το παραγωγικό τους έργο, που είναι σημαντικό για την ανάταξη της οικονομίας της χώρας" δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης.
 http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου