Σελίδες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Πάτρα: Έκανε μήνυση για τα συσσίτια στην Αγίας Σοφίας

Στο μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας πρόκειται να συζητηθούν αύριο τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κάτοικος της Πάτρας εναντίον του δήμου, για τα συσσίτια που διανέμονται σε απόρους, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημότης, ο οποίος κατοικεί δίπλα από την κοινωνική δομή, αποφάσισε να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα, διότι όπως ισχυρίζεται, ενοχλείται από τις οσμές και τον θόρυβο που προκαλείται από τα σκεύη μαγειρικής, κατά την διάρκεια του πλυσίματος.
 
Ο δήμος Πατρέων ενοικίασε πριν από λίγο καιρό το ισόγειο ενός διώροφου κτίσματος, προκειμένου να παρασκευάζονται και να διανέμονται φαγητά, σε περίπου 120 άπορους της πόλης. 
 
Όμως ο δημότης διαμαρτυρήθηκε για τις οσμές, αλλά και τον θόρυβο που προκαλείται από το πλύσιμο των σκευών. Τότε οι υπεύθυνοι της κοινωνικής δομής ζήτησαν από τα άτομα που την στελεχώνουν, να πλένουν τα σκεύη την επομένη το πρωί. Πάντως σύμφωνα με στελέχη τη δημοτικής αρχής ο καθαρισμός των σκευών ολοκληρωνόταν πάντα πριν από τις 2.00 το μεσημέρι. Σχετικά με τις οσμές, τα ίδια στελέχη της δημοτικής αρχής υποστηρίζουν, πως κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε όλα τα σπίτια.
  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου