Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Έλληνες! Κάντε την αυτοκριτική σας όπως ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός σας !!!

 

Φαίνεται πραγματικά απίστευτο, αλλά ο υποπρωθυπουργός της Ελλάδος (δίνει αναφορά στον πρωθυπουργό Τόμσεν, που αγαπά τα Χελλένικ βερίκοκα και το Χελλένικ παστέλι), έκανε αυτό που κάθε Έλλην οφείλει να κάνει.

Την αυτοκριτική του.

Μπορεί η Ελλάς να βρίσκεται σε ένα αναπόδραστο σπιράλ (Αρμενικά: Έλικα) θανάτου, ωστόσο πριν την οριστική εξαέρωση του 87% (τουλάχιστον) των κατόχων ελληνικών ταυτοτήτων, ίσως μας δοθεί συλλογικά η ευκαιρία να φτάσουμε σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας, αποδεχόμενοι το…μέγεθος της βλακείας που μας δέρνει.

Κοιτάξτε, το εν Ελλάδι (αλλά και αλλού) εκπαιδευτικό σύστημα έχει τους εξής στόχους:

1. Να εμποδίζει την κριτική σκέψη και την δημιουργικότητα των μαθητών.

2. Να δημιουργεί πελάτες για την κρατικοδίαιτη θρησκεία μέσω της συνεχούς κατήχησης.

3. Να τους κάνει δίνει κάποιες ελάχιστες δεξιότητες, ώστε να μπορούν να προσληφθούν ως χειριστές φωτοτυπικού σε κάποια δημόσια υπηρεσία.

Αποτέλεσμα; 

Η δημιουργία άβουλων προβάτων που κανονικά δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να ψηφίζουν, διότι ο εγκέφαλος τους αδυνατεί να κρίνει, οπότε τρώνε αμάσητες τις πίπες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και έτσι είναι πανεύκολα χειραγωγούμενοι, ακόμα και ΕΝΑΝΤΙΑ στα προσωπικά τους συμφέροντα.

Μα την μπαναγία, γνωρίζω απόφοιτο του ΕΜΠ που δήλωσε: «Θέλω να διαβάσω την Βίβλο για να μάθω πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος!».

Αντώνη, σε ευχαριστούμε. Μας άνοιξες τα μάτια.

 http://paganeli.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου