Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Πήρε την αστυνομία επειδή η ιερόδουλη ήταν άσχημη

Ένας άνδρας απασχόλησε τη βρετανική άμεση δράση καλώντας για να παραπονεθεί για την εμφάνιση μιας ιερόδουλης με την οποία είχε κλείσει ραντεβού.


Για την ακρίβεια, το βράδυ της Τρίτης, η Αστυνομία των Δυτικών Μιντλαντς δέχθηκε κλήση από έναν άνδρα ο οποίος είπε ότι επιθυμούσε να αναφέρει μία πόρνη για παραβίαση του νόμου περί παροχής υπηρεσιών και πώλησης αγαθών. Ο λόγος ήταν η κακή της εμφάνιση, ενώ εκείνη στο τηλεφωνικό ραντεβού που είχαν νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι ήταν όμορφη.

Οι αξιωματικοί ως απάντηση στις οχλήσεις του δυσαρεστημένου πελάτη του αγοραίου έρωτα, έστειλαν μία επιστολή με την οποία τον προειδοποιούν να μην σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο της υπηρεσίας.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν αξιωματικοί σε δηλώσεις τους, εκείνος έδειξε έκπληκτος από την αντίδραση των αστυνομικών και τόνιζε ότι νομικά δικαιούται να παραπονεθεί για το χαμηλής ποιότητας «αγαθό». Οι αρχές τον ενημέρωσαν πως ούτως ή άλλως εκείνος προχώρησε σε μια παράνομη «συμφωνία» και ότι αν συνεχίσει θα δεχθεί τις συνέπειες.

Για την ιστορία, ο νόμος για την Αγορά και Πώληση Αγαθών του 1979 δίνει στους Βρετανούς καταναλωτές νομικά δικαιώματα, ορίζοντας πως τα προς πώληση εμπορεύματα πρέπει να είναι ικανοποιητικής ποιότητας, κατάλληλα για το σκοπό της πώλησής τους, αλλά και να ταιριάζουν με την περιγραφή του πωλητή.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
 http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου