Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

TRUTH DIG: «ΚΟΛΑΣΗ» Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρα μας που οδηγεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στην πορνεία (!) και τα ναρκωτικά σχολιάζει με σκληρό άρθρο του το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Τruth Dig.

Τα θύματα της λιτότητας στην Ελλάδα αναγκάζονται σε τρομακτικούς αριθμούς να πουλήσουν τα κορμιά τους πολύ φτηνά για να ζήσουν αλλά και να δραπετεύσουν από την πραγματικότητα με ένα νέο ναρκωτικό που πουλιέται στους δρόμους.
Σύμφωνα με έρευνα, ο αριθμός των ανθρώπων που πουλούν σεξ εκτινάχτηκε κατά 150% τα τελευταία δύο χρόνια. Μερικοί μάλιστα πουλούν τις υπηρεσίες τους για λιγότερο από $20 (€15) καθώς η τιμή έπεσε μαζί με τα εισοδήματα των πελατών λόγω κρίσης.
Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παίρνουν μεγαλύτερο ρίσκο κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις καθώς έτσι εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αμοιβή, την ίδια στιγμή που η βία και ο βιασμός δεν είναι καθόλου σπάνια φαινόμενα.

Η Ελλάδα δεν έχει καθόλου χρήμα τα για να πληρώσει της δημόσιες υπηρεσίες, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ανθρώπους σε αυτή την κατάσταση, μέχρι να αποπληρώσει στην Τρόικα (δηλαδή το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ μαζί) τα εκατομμύρια ευρώ που έχει δανειστεί.
Το άρθρο τελειώνει εκφράζοντας έντονη ανησυχία “ως προς το πόσο καιρό θα πάρει μέχρι η ελληνική ιστορία γίνει πραγματικότητα και στους αμερικανούς της μέχρι πρότινος μεσαίας και φτωχής τάξης”.
πηγή: e-go.gr
 http://kartesios.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου