Σελίδες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε πως να μη βλέπετε τις διαφημίσεις του Youtube

Υπάρχει τρόπος για να δει κάποιος το  βίντεο που επιθυμεί στο youtube χωρίς να χρειάζεται να βλέπει και τις διαφημίσεις.

Σύμφωνα με το techit.gr για Chrome, Opera, και Firefox, πατώντας Ctrl + Shift + I σας ανοίγει τα εργαλεία του προγραμματιστή. Στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Console.
Πατώντας Ctrl + Shift + J και στα τρία προγράμματα περιήγησης,(Chrome, Opera, Firefox),όποιον και να χρησιμοποιείτε θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην κονσόλα.
Για τον Internet Explorer, θα πρέπει να πατήστε το πλήκτρο F12 και να επιλέξτε την καρτέλα Console,ενώ στο Safari, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τα εργαλεία του προγραμματιστή.
Αφού ανοίξτε την κονσόλα απλά επικολλήστε των κώδικα που βρίσκεται ανάμεσα από τα εισαγωγικά: “document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=oKckVSqvaGw; path=/; domain=.youtube.com”;window.location.reload();”
Για να επανέλθετε στο κανονικό YouTube με τις διαφημίσεις, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα και απλά επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα που βρίσκεται μέσα στα εισαγωγικά: “document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=; path=/; domain=.youtube.com”;window.location.reload();”

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου