Σελίδες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά κάνει και δεν μας αφήνει άλλη επιλογή: ο Μιχάλης Ταμήλος αναδεικνύεται με το σπαθί του στη νέα μεγάλη μας αδυναμία. Στο πρόσωπό του βλέπουμε έναν πολιτικό που έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό παίκτη της τρολ σκηνής του ελληνικού κοινοβουλίου. O βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ αποδεικνύεται το νέο επικοινωνιακό πουλέν της κυβέρνησης, καθώς δεν διστάζει, ως άλλος Άδωνις του κάμπου, να προτάξει τα στήθη του, και με καμιά χοντράδα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, απομακρύνοντάς τα από την κυβέρνηση, τα προβλήματα της κοινωνίας και τους διαβόητους «αντάρτες» που στο μεταξύ αποδείχθηκαν αρνάκια.
Μιχάλης Ταμήλος. Ο άνθρωπος που δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν θέλει να πηγαίνει στις ειδικές επιτροπές της Βουλής αν δεν αμείβεται για κάθε συνεδρίαση. Ότι δεν θέλει να χάνει το χρόνο του, καθώς δεν βρίσκεται στη Βουλή για επιστημονική επιμόρφωση. Ο άνθρωπος που, με αφορμή τον θάνατο της 13χρονης στη Θεσσαλονίκη, κατηγόρησε τους πολίτες που δεν ξέρουν ότι τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα. Ε, λοιπόν, ο Ταμήλος ξαναχτύπησε...

Μιλώντας στο radio1d.gr, το τρολ των Τρικάλων, σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, δήλωσε: «Πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας».
Αφού πρώτα εκφράσουμε τη συμπαράσταση, την κατανόηση και την αμέριστη στήριξή μας στη θέση «πρώτα η αξιοπιστία μας στις αγορές και έπειτα οι άνεργοι πολίτες της χώρας», ας υπερθεματίσουμε στην άποψή του.
Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς, αυτό είναι σίγουρο: Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να έχουμε ένα και μόνο κόμμα που να κυβερνά τη χώρα τόσα χρόνια. Έχουμε δύο, ασχέτως που αποδείχθηκαν ένα και δεν μπορούμε πλέον να τα ξεχωρίσουμε!
Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να έχουμε κρατική τηλεόραση. Κι όμως έχουμε μια άθλια και την (χρυσο)πληρώνουμε. Να την κλείσουμε κι αυτή, άλλωστε αν θέλουμε… αντικειμενική ενημέρωση υπάρχει και το Mega.
Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να έχουμε πανεπιστήμια για όλους: όποιος θέλει να πάει στο πανεπιστήμιο, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει δίδακτρα. Τι διάολο, κλέφτες θα γίνουν στο Γέηλ;
Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να αποφασίζει το κράτος ποια θα είναι η κατώτερη σύνταξη: να παίρνουμε ό,τι έχει το Ταμείο, χωρίς να φορτώνεται το κράτος τα βάρη των αποθεματικών που τόσα χρόνια έκλεβε.
Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να σας πάρουμε τα σπίτια. Θα σας τα πάρουν οι τράπεζες, που, όπως και να το κάνουμε, είναι πιο γκλαμουράτο. Ίσα κι όμοια είναι να σου πάρει το σπίτι ένας τραπεζίτης και το ίδιο να στο πάρει ο Λαφαζάνης και ο Παφίλης;
Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς, συνεπώς οι εκκλησίες και οι δήμοι θα πρέπει να σταματήσουν να διοργανώνουν συσσίτια. Όποιος θέλει να φάει, δόξα τω Θεώ του νεοφιλελευθερισμού και της ελεύθερης αγοράς, υπάρχουν και τα ντελίβερι, που μένουν ανοικτά μέχρι αργά.
Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να κυνηγάμε τη διαφορετική άποψη. Το πολύ πολύ να την απειλήσουμε, να την κοροϊδέψουμε, να τη διαστρεβλώσουμε, να της στείλουμε τον Εισαγγελέα, να τη συλλάβουμε, να της κόψουμε τη συχνότητα στον αέρα…
Πράγματι, εσείς δεν είσαστε κομμουνιστικό καθεστώς, αγαπητέ Άδωνι του κάμπου. Έχετε καταφέρει να είστε κάτι πολύ χειρότερο από αυτό.
ΥΓ: Διαπιστώνω τελευταία ότι συνεχίζει να φοριέται πολύ η άποψη πως ο ίδιος ο κόσμος φταίει που δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για την… ορθή χρήση του μαγκαλιού. Και μάλιστα με το φοβερό επιχείρημα ότι «παλιότερα δεν συνέβαιναν τέτοια πράγματα» να ακούγεται ακόμη και από… προοδευτικά (κατά δήλωσή τους) χείλη. Ναι, είναι αλήθεια ότι παλιότερα ο κόσμος γνώριζε τους κινδύνους από την καύση των ξύλων, γιατί αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ζέσταιναν τα σπίτια τους. Στο μεταξύ, όμως, εκεί που νομίζαμε ότι είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί αυτές τις εποχές, μας γυρίσατε 50 χρόνια πίσω…
Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου από unfollow, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου