Σελίδες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ανοίγουν κύκλο του αίματος - Ποιοι θέλουν εμφύλιο και αίμα στην χώρα;

Σε αιματηρή τροχιά μπήκε από σήμερα η πολιτική ζωή του τόπου με την προσπάθεια των κομμάτων του συνταγματικού τόξου να χρεώσουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή μια δολοφονία.

Μια δολοφονία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά προσωπικής διαφοράς, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια: Και αίμα από σκοτωμένο κουνούπι να χυθεί, στην χώρα αυτή την στιγμή, όσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο να κερδίζει ψήφους, θα του χρεώνουν ακόμα και τον θάνατο του κουνουπιού.
O στόχος είναι σαφής: Να μην επιτρέψουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο και να συμμετάσχει στις εκλογές και να διωχθούν τα κορυφαία στελέχη του.
Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται εμφυλιοπολεμικό κλίμα με ευθύνη 100% της κυβέρνησης, αφού οι αριστεροί ζητούν "εδώ και τώρα" να υπάρξει "απάντηση στο αίμα που έχυσε η Χρυσή Αυγή και να τους τσακίσουμε" όπως αναφέρουν χιλιάδες μηνύματα αριστερών πολιτών στα social media.
Ποιος θα σταματήσει τον όλεθρο αν σκοτωθεί ένα μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου από αριστερούς; Μέχρι τώρα οι αντιεξουσιαστικές ομάδες βάζουν βόμβες στα γραφεία τους. αν υπάρξει ένας φόνος, τι θα γίνει;
Πέρα από το γεγονός ότι εντυπωσιάζει η αντίληψης "συλλογικής ευθύνης" (κανονικά θα έπρεπε να χρεώνεται σε κάθε κόμμα κάθε δολοφονία που γίνεται όταν ο δράστης δηλώνει ότι "Είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ") γίνεται μια επικίνδυνη συνήθεια να εισβάλλει η αστυνομία στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων για κάθε περιστατικό.
Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Παππάς μιλώντας για το θέμα στην Βουλή, αφού καταδίκασε (όπως όλοα τα στελέχη του κόμματος) την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα δήλωσε ότι δεν είναι μέλος του κόμματος. «Τι θα πει "Ομολόγησε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής"; Δεν το έχω ακούσει αυτό. Ο κάθε ημιπαράφρων μπορεί να λέει ότι είναι Χρυσή Αυγή και 'γω είμαι Αρειανός τι σημαίνει αυτό».
Το δολοφονικό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ έξω από καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα (μουσικός της ράπ) με τη παρέα του βρίσκονταν στην καφετέρια παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο επί προσωπικού επιπέδου με τον δράστη ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε.
 
Λίγο μετά τα μεσάνυκτα ο 34χρονος με την παρέα του κινήθηκε προς την Π. Τσαλδάρη όπου είχε σταθμεύσει το δίκυκλο του, όπως αναφέρουν οι ίδιες μαρτυρίες. Εκεί του επιτέιηκε ο 45χρονος μαζί με άλλα άτομα και τότε του επιτέθηκαν.
 
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος ο 34χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
 
Από που προκύπτει ότι ήταν "πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής"; Ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί πειστικά από όσους υποστηρίζουν αυτό το ενδεχόμενο.
 
Πάντως από την έφοδο της αστυνομίας στα γραφεία του κόμματος δεν φαίνεται να έχει προκύψει το οτιδήποτε. Βασικά αναζητούσαν στοιχεία που να συνέδεαν τον δολοφόνο με τον Λαϊκό Σύνδεσμο, αλλά δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.
 
Ζητούμενο, η ηρεμία και η νηφάλια αντιμετώπιση της κατάστασης από όλους στο πλαίσιο αυστηρής εφαρμογής του νόμου προς όλους. Οι μόνοι που έχουν να κερδίσουν κάτι από την εμφύλια αιματοχυσία είναι οι εθχροί της χώρας ή οι έχοντες συμφέροντα από μια χώρα που περιμένουν να την πνίξει ο κύκλος του αίματος. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου