Σελίδες

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αποκλειστικό: Το μνημόνιο Νο 4



Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι παράγοντας ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας που στηρίζεται στο κράτος δικαίου. Θεμελιώδεις αξίες της είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η ελευθερία, η δημοκρατία, η ισότητα, ο σεβασμός και η προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ
καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια υπέρ της διαφάνειας και της δημοκρατικότητας των θεσμικών της οργάνων. (Συνθήκη Λισαβόνας, Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ).

=Ημιανάπαυση=


Στο πλαίσιο των παραπάνω και όσον αφορά τη χώρα-μέλος που ονομάζεται Ελλάς, Γραικία, Γκρίχελαντ, Μαζοχία, Ραγιαδιστάν ή κάτι τέτοιο, και αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαρμογής στα ευρωπαϊκά ιδεώδη, αποφασίζομεν και διατάσσομεν:

Επανεξέταση του βασικού μισθού με στόχο την περεταίρω αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την καταπολέμηση ανεργίας με καθορισμό του στα 120 ευρώ μικτά. Το μέτρο θα έχει αναδρομική ισχύ από το 2001 και τα αχρεωστήτως και παρανόμως καταβληθέντα ποσά θα συλλεχθούν και θα αποδοθούν στις τράπεζες.

Όσοι οφείλουν από 1 μέχρι 100.000 ευρώ στην Εφορία θα κατάσχονται οι μισθοί, οι καταθέσεις και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο. Οι οφειλέτες άνω των 100.000 ευρώ θα αξιοποιούνται ως έμμισθοι σύμβουλοι του κράτους.

Ορίζεται ως όριο ηλικίας για συνταξιοδότηση το 70ο για άνδρες και γυναίκες και καταργείται κάθε καταβολή συντάξεων μετά το 80ο έτος ώστε να αντιμετωπισθεί η μάστιγα της παρατηρούμενης καταχρηστικής επιβίωσης.

Γενικεύεται το μέτρο της φορολόγησης εικονικών εισοδημάτων. Η φορολογική δήλωση κάθε υπηκόου θα επιβαρύνεται με ένα επιπλέον ποσό 20.000 ευρώ «υπέρ της σωτηρίας της πατρίδος» και θα φορολογείται ανάλογα.

Όσοι εντός αυτού του κλίματος ευημερίας δηλώνουν άνεργοι θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.000 ευρώ τον μήνα η υποχρέωση δε καταβολής του βαρύνει και τους συγγενείς των μέχρι τρίτου βαθμού.

Οι υποκρινόμενοι τους άστεγους θα πληρώνουν τέλη ιδιοκατοίκησης για την χαρτόκουτα.

Σε περιπτώσεις υπέρβασης εξόδων από την εκάστοτε κυβέρνηση, λόγω σπατάλης, κακοδιαχείρισης, υπεξαιρέσεων κλπ θα επιβάλλεται έκτακτη εισφορά στους υπηκόους ίση με το απολεσθέν ποσό συν ένα πρόσθετο 18% το οποίο θα αποδίδεται στις τράπεζες.

Κάθε τράπεζα που υποβάλλει αίτημα ανακεφαλαιοποίησης λόγω ζημιών θα χρηματοδοτείται αυτόματα από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Καθιερώνεται «Ημέρα Εθελοντικής Στήριξης των Τραπεζών» με υποχρεωτική καταβολή 10 ευρώ από κάθε υπήκοο σε τράπεζα της αρεσκείας του. Η «Ημέρα» θα εορτάζεται μια φορά το μήνα.

Καθιερώνεται ως επίσημη γλώσσα του κράτους η γερμανική και όλοι οι υπήκοοι υποχρεούνται στην εκμάθηση της εντός τριμήνου. Αν το ποσοστό μη συμμόρφωσης υπερβαίνει το 1% θα επιβληθούν νέα μέτρα ύψους 17 δις ευρώ.

Σε σχολεία στρατόπεδα, εορτές κλπ αντί του εθνικού ύμνου θα ανακρούεται ο «Ύμνος της χαράς» με καταβολή αντιτίμου 2 ευρώ (συν ΦΠΑ) για όποιον στα πέριξ τον ακούει. Η ακρόαση θα είναι υποχρεωτική και απουσία θα δικαιολογείται μόνο με την προσκόμιση εγγράφου υπογεγραμμένου από τρεις γιατρούς συν μια απόδειξη καταβολής παραβόλου αξίας 15 ευρώ σε τράπεζα της αρεσκείας του.

Πλατείες, δρόμοι, αεροδρόμια, ανδριάντες με το όνομα Ελευθέριος Βενιζέλος μετονομάζονται σε Ευάγγελος Βενιζέλος προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη της γερμανικής οικονομίας και της διεθνούς τοκογλυφίας. Παράλληλα η οδός Στουρνάρη γίνεται Στουρνάρα και επεκτείνεται νοτίως μέχρι τον Πειραιά και βορείως μέχρι την Μαλακάσα.

Επιβάλλεται πρόστιμο σε κάθε αμετανόητο που επιμένει πως πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι οι Βρυξέλλες και όχι το Βερολίνο.

Για την αποκατάσταση της ιστορίας Δίστομο, Κάνδανος και Καλάβρυτα διαγράφονται από τα μητρώα Δήμων και Κοινοτήτων.

Οποιοσδήποτε υπήκοος αντιδρά στα παραπάνω με οποιονδήποτε τρόπο θα συλλαμβάνεται ως τρομοκράτης και σύσσωμη η Βουλή υποχρεούται -ως προαπαιτούμενο της επόμενης δόσης- να καταδικάζει μετά βδελυγμίας τη βία του συγκεκριμένου ατόμου.

Χάιλ το 4ο Ράιχ (ευρωζώνη).
Χάιλ η 1η Ιανουαρίου 2002 (ημέρα καθιέρωσης του ευρώ).
Χάιλ Χίτλερ – (παλιοτόμαρα).

Σημ. Το παρόν αποτελεί σχέδιο «Μνημονίου». Το οριστικό κείμενο (8.650 σελίδων) θα παραδοθεί στους βουλευτές σας μισή ώρα πριν από την ψήφισή του.

Δημήτρης Βάρος
 http://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου