Σελίδες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Οι 10 κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών!

Προφανώς, κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ανάγκες και επιθυμίες αναφορικά με το sex. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φαντασιώσεις από τις οποίες δεν «γλυτώνει» καμιά!

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου (dimitrav@joymedia.gr)
Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι «υγεία». Έτσι, λένε οι δόκτωρες του sex. Και, εξάλλου, εκτός από φυσική ανάγκη, ορμόνες και χημεία, το sex είναι «παιχνίδι του μυαλού». Μην προσπαθήσεις, λοιπόν, να βάλεις φρένο σ” αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σου προκαλούν σεξουαλική διέγερση. Το ξέρω, μπορεί να ντρέπεσαι, αλλά είναι κρίμα να στερήσεις τον εαυτό σου από την απόλαυση που θα σου χαρίσει η πραγματοποίηση έστω και μιας από τις φαντασιώσεις σου.
Ας δούμε μαζί δέκα από τις κορυφαίες…
  1. Θέλεις τον «αφέντη» σου: Μη μου πεις ότι δεν σε ερεθίζει η ιδέα να φας μερικές ξυλιές στο «πωπουδάκι» σου επειδή ήσουν «κακό κορίτσι»; Ή ότι δεν σου άρεσε όταν σε έβαλε κάτω με το «έτσι θέλω», ενώ εσύ αντιστεκόσουν σθενερά; Ο ρόλος της «σκλάβας του έρωτα» είναι μια top φαντασίωση, αρκεί να μη ξεπεράσει κάποια όρια και να μη σου γίνει συνήθεια στη σεξουαλική σου ζωή.
  2. Θέλεις να είσαι εσύ η «αφέντρα»: Στο sex οι ρόλοι εναλλασσόνται, αλλιώς χάνει το ενδιαφέρον του. Και εσύ θέλεις να τον βάλεις κάτω με σθένος, να τον κάνεις «δούλο» σου, να τον τιμωρείς γιατί δεν ικανοποιήσε τις επιθυμίες σου, αν μάλιστα φορέσεις kinky στολή και κρατήσεις μαστίγιο (λέμε τώρα), ακόμα καλύτερα!
  3. Θέλεις να βλέπεις ή θέλεις να σε βλέπουν: Η ηδονοβλεπτική αυτή διάθεση, όταν δεν είναι «αρρωστημένη», μπορεί να λειτουργήσει πολύ ερεθιστικά. Η αίσθηση ότι κάποιος μπορεί να σε παίρνει μάτι ή όταν εσύ κρυφοκοιτάς τον sexy γείτονα στις ερωτικές του συνευρέσεις, είναι κάτι που έχεις σκεφτεί (αν όχι κάνει). Επίσης, η αίσθηση ότι μπορεί κάποιος να σε πιάσει στα πράσα, ανεβάζει την ανδρεναλίνη (με τα γνωστά αποτελέσματα).
  4. Το sex με περισσότερους από έναν παρτενέρ: Όλοι το έχουν φαντασιωθεί, λίγοι το έχουν κάνει. Οι άντρες συνήθως θέλουν δυο γυναίκες στο κρεβάτι τους, εσύ πάλι δύο άντρες.
  5. To sex με γυναίκα: Δεν ξέρω για σένα, αλλά προσωπικά έχω ακούσει πολλές να λένε «με τη Monica Bellucci ακόμα και εγώ θα πήγαινα στο κρεβάτι». Το sex με μια γυναίκα δεν σε κάνει λεσβία, και είναι μια φαντασίωση που λίγες θα ομολογούσαν, και ακόμα πιο λίγες θα δοκίμαζαν.
  6. Το sex με τον «πρώην»: Μπορεί να έχετε να μιλήσετε χρόνια μετά το χωρισμό σας, αλλά για φαντάσου να σου χτύπαγε ή να του χτύπαγες ξαφνικά ένα βράδυ την πόρτα και να πέφτατε με πάθος ο ένας στην αγκαλιά του άλλου (και μετά στο κρεβάτι);
  7. Το sex με έναν «ιππότη»: Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ρομαντική φαντασίωση. Το sex με κάποιον που θα σου φερθεί τόσο τέλεια, που δεν θα προλάβεις να εκφράσεις τι φαντασιώνεσαι, γιατί θα το έχει ήδη κάνει! (Σημ: Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η φαντασίωση).
  8. Το sex σε περιέργα μέρη: Οι περισσότεροι, γυναίκες και άντρες, δηλώνουν ότι φαντασιώνονται το sex στην παραλία, ωστόσο, αν θες τη γνώμη μου, υπάρχουν και καλύτερα μέρη όπως οι δημόσιοι χώροι (βλέπε παραπάνω για την αίσθηση ότι μπορείς να γίνεις αντιληπτός), στο γραφείο, στο ανσασέρ, στην ταράτσα, στο πάρκινγκ κ.ά.
  9. Το να παίξεις ρόλους: Αυτό που λένε ότι οι άντρες θέλουν τις γυναίκες «που…» στο κρεβάτι, εσύ το έχεις φαντασιωθεί ως ρόλο. Με την κατάλληλη αμφίεση και την ανάλογη συμπεριφορά, θα ικανοποιήσεις και τη δική σου και τη δική του φαντασίωση. Επίσης, ο ρόλος της στριπερ είναι καλός (και θα προσέθετα ότι αυτός της νοσοκόμας είναι πια πολύ μπανάλ).
  10. Sex toys: Εσύ μπορεί απλά να τα φαντασιώνεσαι στο ερωτικό σας παιχνίδι, αλλά, μην ντρέπεσαι, φέρτα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου