Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ...


Εκανα το σφάλμα να παρακολουθήσω δελτίο ειδήσεων σήμερα το βράδυ. Τι το ήθελα... Εβλεπα μια ηλίθια φάτσα κουρδισμένη να γελάει με τρόπο γλοιώδη και να λέει το ποίημα νομίζοντας ότι αρθρώνει πολιτικό λόγο. Που έχουν μαζευτεί όλοι αυτοί και έχουν λόγο στις ζωές μας. Εγώ δεν τους ψήφισα. Αλλά όσοι τους ψηφίσατε στ΄αλήθεια δεν έχετε δαγκώσει το χέρι σας ακόμα?...

Οταν παρακολουθούμε τις ταινίες με βαμπίρ βλέπουμε πάντα πως ανάμεσα στους απέθαντους και τους κοινούς ανθρώπους υπάρχει μια τρίτη κατηγορία "οι υποτακτικοί" Και σε όλες τις ταινίες οι τιμωροί ήρωες πρώτα καθαρίζουν αυτά τα γλοιώδη ανθρωπάκια και αν δεν το κάνουν οι τιμωροί το κάνουν οι ίδιοι οι βρυκόλακες οι οποίοι επίσης τους σιχαίνονται.

Με λίγα λόγια περισσότερο από τη στυγνότητα των αρπακτικών  η γενικη αγανάκτιση θα μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη οργή εξ΄αιτίας της αλαζονικής εικόνας αυτών των γελοίων που έχουν κατακλύσει τα παράθυρα της τιβούλας με τα ηλίθια χαμόγελά τους, τα απίστευτα ψέμματα που εξαπολύουν και την αυτοπεποίθηση που δείχνουν περιφρονόντας επιδεικτικά τη λαϊκή οργή.

Νέα και παλιά φιντάνια που ξεπετάγονται από παντού,  δουλικά αναξιοπρεπή που κάνουν περισσότερα κι από τους ζητούν τα αφεντικά τους. Πρόθυμοι μπάτλερ των μεγάλων τζακιών που ελπίζουν τα κακόμοιρα να έχουν μια κάρτα εισόδου στη δόξα των μεγάλων.

Δεν υπάρχει καμιά ντροπή. Αυτό είναι το πρόβλημα. Υπάρχει ένα ολόκληρο πολιτικό συνάφι διαφόρων χρωμάτων που δεν έχει τσίπα. Κουρδισμένα ανθρωπάκια που βγαίνουν καλοντυμένα και καλοζωισμένα και προκαλούν συνεχώς τη δημόσια κατακραυγή. Το να κοροϊδεύεις κάποιον είναι ένα ζήτημα. Το να τον κοροϊδεύεις χασκογελώντας σαν αναίσθητο γομάρι είναι πολύ πιο σοβαρό ζήτημα.

Το να έχει κανείς απέναντι πολιτικούς αντιπάλους δηλαδή ανθρώπους που προωθούν διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές ιδεολογίες είναι κάτι το φυσιολογικό και απαραίτητο σε μια δημοκρατία. Αλίμονο. Το να περιμένεις όμως την εξέλιξη των γεγονότων μιλώντας με φτηνοπουτανίτσες είναι εξευτελισμός....

Αυτές τις μέρες μετράω την αξιοπρέπεια επωνύμων σε σχέση με το αν απουσιάζουν από τα τηλεοπτικά παράθυρα. Και πράγματι βλέπω πως πολλοί παλιοί γνώριμοι την έχουν κάνει κανονικά και έχουν μια ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην σκάνε μύτη πουθενά. Γι΄αυτό και έχουν βάλει κάτι κατιμάδες στη θέση τους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα, αλλά αυτά τα δύστυχα και χαζοχαρούμενα πλάσματα δεν γνωρίζουν πως υπογράφουν το τέλος της καριέρας τους πριν καν ξεκινήσουν....

Μη γελάς έτσι κοπέλα μου, μη γελάς έτσι αγόρι μου για να σφουγγαρίζεις τα πατώματα σε έχουν. Δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένα ανθρωπάκι που έχει πουλήσει τη ράτσα του και γλύφει τους βρυκόλακες. Πιο πολύ εκτιμούν εμάς παρά εσένα, ακόμα να το καταλάβεις?
 http://vasiliskos2.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου