Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Ένα ολόκληρο χωριό κυνήγησε τους ληστές!

Λογάριαζαν χωρίς τους κατοίκους οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες, οι οποίοι με περισσό θράσος θέλησαν να «μπουκάρουν» μέρα-μεσημέρι σε σπίτι στους Κουνάβους Ηρακλείου.

Τα σχέδιά τους χάλασαν, όταν μία γειτόνισσα από το απέναντι σπίτι, σύζυγος συνταξιούχου αστυνομικού και μητέρα εν ενεργεία αστυνομικού, τους αντελήφθη και μέσα σε λίγα λεπτά ειδοποίησε πατέρα και γιο, οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν το «σύνθημα», και μαζεύτηκε ολόκληρο το χωριό, στο κυνήγι των κλεφτών.
«Φώναξα με όση δύναμη είχα μέσα μου "βοήθεια κλέφτες"» λέει η κάτοικος των Κουνάβων, χάρη στην οποία γλίτωσε από τη διάρρηξη το σπίτι. «Είδα δύο άτομα να χτυπούν με δύναμη την πόρτα, και μετά να τρέχουν στο πίσω μέρος του σπιτιού. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Λίγο πιο κάτω ήταν συγκεντρωμένοι άντρες του χωριού, που μιλούσαν μεταξύ τους, και τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να φωνάξω» πρόσθεσε.
Μη μπορώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί και πως ενώ κινούνταν με μεγάλη προσοχή, ξαφνικά τους πήραν είδηση όλοι, οι δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, που ήταν σταθμευμένο 150 μέτρα πιο μακριά από τον... πρώην στόχο, στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους. Ωστόσο από όπου και να έτρεχαν έβλεπαν μπροστά τους κατοίκους με … άγριες διαθέσεις. Τελικά τα κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία και αφού είδαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους σπασμένο, από το δυνατό χτύπημα ενός εκ των κατοίκων με ένα μεγάλο ξύλο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου