Σελίδες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Λουκάνικα Φρανκφούρτης

Από πρόσφατη συνέντευξη του Γούντι Άλεν: «Είναι κάτι τυχαίο το ότι βρισκόμαστε στη γη και χαιρόμαστε τις ανόητες, μικρές στιγμές μας, προσπαθώντας να ξεχνιόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται, ώστε να μη χρειάζεται να σκεφτόμαστε το γεγονός ότι είμαστε προσωρινές υπάρξεις με πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μας, σε ένα σύμπαν που και αυτό κάποτε θα εξαφανιστεί εντελώς. Και πως όλα όσα θεωρούμε πολύτιμα -είτε πρόκειται για τον Σαίξπηρ, είτε για τον Μπετόβεν, είτε για τον Νταβίντσι είτε για οτιδήποτε άλλο- θα εξαφανιστούν. Η γη θα εξαφανιστεί. Ο ήλιος θα εξαφανιστεί. Δεν θα μείνει τίποτα. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να τα βγάλουμε πέρα με τη ζωή είναι να ξεχνιόμαστε. Ο έρωτας λειτουργεί ως μια περίσπαση. Η δουλειά λειτουργεί ως μια περίσπαση. Μπορεί κανείς να περισπάται με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Αλλά το κλειδί είναι να καταφέρνεις να περισπάσαι».

Ποιά ζωή, ρε καρντάσια;

Η ζωή μας μια φορά μάς δίνεται, άπαξ, που λένε, σα μια μοναδική ευκαιρία. Τουλάχιστον μ’ αυτή την αυτόνομη μορφή της δεν πρόκειται να ξανα-υπάρξουμε ποτέ.

ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ‏

Στην «κυριακάτικη δημοκρατία» αναφερόταν το ύψος των «λαφύρων» ύψους 3 δισ. ευρώ που φιλοδοξεί «να υφαρπάξει το υπουργείο Οικονομικών με κατασχέσεις που θα γίνονται με διαδικασίες-εξπρές σε ακίνητα, τραπεζικές καταθέσεις, ακόμα και σε κοσμήματα και μετρητά, που ανήκουν σε
φορολογουμένους, οι οποίοι χρωστούν στο Δημόσιο!» Οι λεπτομέρειες του σχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για το... ρεσάλτο στις περιουσίες των Ελλήνων είναι ανατριχιαστικές:

Στην Ελλάδα οι χειρότεροι

Μ’ ένα διστακτικό στεναγμό πολλής περίσκεψης, πλην όμως ένα στεναγμό μιας κάποιας ανακούφισης, υποδέχθηκαν οι πολιτισμένοι άνθρωποι τη νέα τροπή που έδωσε αργά χθες το βράδυ (ώρα Ελλάδας) στη συριακή κρίση ο Μπαράκ Ομπάμα, προκρίνοντας διαλλακτικότερη αντιμετώπιση των τελευταίων ρωσικών προτάσεων.

Πολιτισμένος κόσμος!!!

Ποιες είναι οι δύο καλλιέργειες που επιδοτούνται «χρυσά» στην Ελλάδα και αποφέρουν κέρδη έως και 2.000 ευρώ το στρέμμα

Η στροφή -έστω και με αργούς ρυθμούς- των Ελλήνων στην αγροτική παραγωγή, εκτός από έσχατη λύση μπορεί να αποτελέσει και μια επικερδή ευκαιρία, καθώς ορισμένες καλλιέργειες παρουσιάζουν μεγάλα περιθώρια κέρδους, ενώ εάν η καλλιέργεια γίνεται με βιολογικά κριτήρια, τα έσοδα μπορεί να διπλασιαστούν, ενώ υπάρχει και πρόγραμμα επιδοτήσεων.

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.Π-ΔΥΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΠΛΟΚΟ.w


Με δικαστική απόφαση η κατάσχεση περιεχομένου θυρίδας

Το άνοιγμα θυρίδας και η κατάσχεση του περιεχομένου της προϋποθέτουν την ύπαρξη δικαστικής απόφασης ή εισαγγελικής παραγγελίας ξεκαθαρίζουν τραπεζικά στελέχη, αναφορικά με δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά σε ενδεχόμενο κατασχέσεως εις χείρας των πιστωτικών ιδρυμάτων για λογαριασμό του Δημοσίου του περιεχομένου τραπεζικών θυρίδων.
 

Προς αποκοπή οποιασδήποτε τραπεζικής διευκόλυνσης και ρύθμισης δανείων οι μη βιώσιμες επιχειρήσεις

Ξεκαθάρισμα των βιώσιμων και των μη βιώσιμων επιχειρήσεων με βάση ένα αντικειμενικό σύστημα "βαθμολόγησης" του εταιρικού προφίλ, θα προχωρήσουν οι τράπεζες με το μοντέλο που θα φτιάξει ο διεθνής σύμβουλος της τρόικας και της ελληνικής πλευράς, Blackrock.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Πως θα δοθεί το επίδομα θέρμανσης - Όλα τα κριτήρια

Σε αλλαγές στον τρόπο καταβολής του επιδόματος θέρμανσης αλλά και στα κριτήρια προσδιορισμού των δικαιούχων προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Animals - The House Of The Rising Sun (lyrics)


παρτάκι ...

Τι κρύβει το εύκολο λαχάνιασμα

Πότε εμφανίζεται το εύκολο λαχάνιασμα και τι διαπιστώνει η ιατρική εξέταση.

Υλοποίηση όλων των επιθυμιών σε τρία απλά βήματα

Όλα είναι εναντίον σου; Η τύχη δεν είναι με το μέρος σου; Πέρα από την γενικότερη κρίση που επικρατεί, έχεις αναρωτηθεί ποτέ μήπως έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης που όλα σου πάνε στραβά;

Απευθείας σύνδεση με Σκόπια-Βουλγαρία-Τουρκία

Από τα μέσα του 2014 αναμένεται να ξεκινήσουν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα συνδέουν καθημερινά τη Θεσσαλονίκη με τα Σκόπια - και μέσω αυτών τη Σερβία - τη Βουλγαρία και την Τουρκία, ώστε να αξιοποιηθεί το αυξημένο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα από τις συγκεκριμένες χώρες, όπως γνωστοποίησε, σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Νέες περικοπές στις συντάξεις από το 2014

Από το 2014 θα αρχίσουν οι νέες περικοπές στις συντάξεις και τις παροχές -παρά τις διαψεύσεις- ως απόρροια μνημονικών διατάξεων που έχουν ήδη  ψηφιστεί.

Συνήγορος του Πολίτη: Να απαντάτε σύντομα στα ερωτήματα των πολιτών

Μετά από καταγγελία ενδιαφερόμενου, για τον αποκλεισμό του από το πρόγραμμα «Αριστεία ΙΙ» της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, επειδή υπέβαλε την ερευνητική του πρόταση με δύο ώρες καθυστέρηση από το κλείσιμο της «πλατφόρμας υποβολής», ο Συνήγορος του Πολίτη απέστειλε πόρισμα στον υπουργό Παιδείας ζητώντας να επανεξετάσει την απόφασή του.

Η πώληση κάνει τον γύρο του διαδικτύου Κατσίκα στη Σαουδική Αραβία πουλήθηκε έναντι... τριών εκατ. ευρώ!

Έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό μαλλί, ενώ ανήκει σε μια σπάνια ράτσα

Στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την «απελευθέρωση» των ΚΤΕΛ

Το Νέο Σύστημα Υπεραστικών Οδικών Μεταφορών προβλέπει τη δημιουργία τριών κατηγοριών γραμμών - Το κράτος θα ορίζει την ανώτατη χρέωση