Σελίδες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ….»


Τι καλοί οι τραπεζίτες! Και πόσο παρεξηγημένοι! Όχι, δε θέλουν να γίνουν κατασχέσεις σπιτιών. Θέλουν το καλό μας. Θέλουν τόσο πολύ το δικό μας καλό που προειδοποιούν πως αν δεν γίνει κάτι θα πλακώσουν οι «ξένοι γύπες των distress funds, που καραδοκούν για να κερδοσκοπήσουν, με υποτιμημένα δάνεια ακινήτων».

Δεν χρωστάω ρε...!

 
Στην εκπνοή του Αυγούστου, με τα νοσοκομεία να εκκενώνονται, τους καθηγητές να ετοιμάζονται για την μητέρα των μαχών,τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας να παγώνουν και να ξεπαγώνουν ανάλογα με τα κέφια των τραπεζιτών και του Θεού Σαμαρά και όλες τις διατάξεις-νόμους-απειλές σαν την δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μου, αποφάσισα ΕΓΩ για μένα τα εξής μοναδικά καταπληκτικά ΔΙΚΑ μου βήματα, ενάντια σε όλους αυτούς που από το 2009 προσπαθούν να με στείλουν στον άλλο κόσμο.

Τι είναι, και τι δεν είναι, απιστία; ?

Το να απατάς είναι ανήθικο. Το να μην απατάς είναι ανόητο. Και είναι γνωστό πως η αιτία της ανηθικότητας είναι η ανοησία. Φαύλος κύκλος.

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Θα μετέφερε κρυφά το εργοστάσιο σε άλλη χώρα!

Τους ευχήθηκε "Kαλές διακοπές" και τους είπε να επιστρέψουν στη δουλειά σε τρεις εβδομάδες. Το ίδιο βράδυ, ο Φαμπρίτσιο Πεδρόνι έδωσε εντολή να αρχίσει η αποσυναρμολόγηση του εργοστασίου του. Είχε αποφασίσει να το μεταφέρει από την Ιταλία στην Πολωνία, χωρίς να πει λέξη στους εργαζομένους.

Μια αγάπη για το καλοκαίρι Καίτη Χωματά


Παλιουρι Κασάνδρα Χαλκιδικη


Οι 10 κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών!

Προφανώς, κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ανάγκες και επιθυμίες αναφορικά με το sex. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φαντασιώσεις από τις οποίες δεν «γλυτώνει» καμιά!

Σολομώντεια λύση για τους πλειστηριασμούς – Το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης

Αυστηρά κριτήρια κοινωνικής δικαιοσύνης με δίχτυ προστασίας για τους μη έχοντες περιλαμβάνονται στο σχέδιο της κυβέρνησης για το «ξεπάγωμα» της άρσης των πλειστηριασμών.

είδε και απόειδε ...


Scorpions-Always Somewhere LYRICS

Ντέιβιντ Μπριν: Πρέπει και οι πολίτες να κατασκοπεύουν την κυβέρνηση

Ο αμερικανός συγγραφέας και σύμβουλος της NASA μιλά για το τέλος της ιδιωτικής ζωής

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ατοκα δάνεια από 8 τράπεζες σε 62 νησιά για νέες επενδύσεις

Ατοκα δάνεια για επενδύσεις σε 62 νησιά της χώρας ξεκίνησαν να δίνουν οκτώ τράπεζες με τη στήριξη του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011 Ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας είναι 10.815.197 άτομα - Αναλυτικοί πίνακες


Kάτω από 11 εκατ. είναι οι μόνιμοι κάτοικοι στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή που έγινε το 2011. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΣΤΑΤ ο μόνιμος πληθυσμός διαμορφώθηκε σε 10.815.197 άτοµα. Το 49%, δηλαδή 5.302.70, είναι άντρες και το 51%, δηλαδή 5.512.494, γυναίκες.

Ταχύτερα στην «έξοδο» με πλασματικά έτη

 
Για ποιους ισχύουν οι ρυθμίσεις - Αφορούν τόσο τον δημόσιο τομέα όσο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Το ΣτΕ απέρριψε αίτηση δήμου για υπόθεση θανάτου σε παιδική χαρά

 
Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε αίτηση δήμου που ζητούσε να αναιρεθεί απόφαση Διοικητικού Εφετείου, το οποίο είχε κάνει εν μέρει δεκτή αγωγή, για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, που υπέβαλαν μέλη της οικογένειας ανήλικης η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα σε ατύχημα σε παιδική χαρά.

ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κατασχέσεις σπιτιών, καταθέσεων και φημολογία φέρνουν πιο κοντά το bail-in


Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για δέσμευση λογαριασμών προκειμένου να εξοφληθούν χρέη οφειλετών προς το Δημόσιο, η έναρξη κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας (απόφαση Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου) σε συνδυασμό με την φημολογία για συμψηφισμό με τα «κόκκινα» δάνεια έναντι στεγαστικών δανείων, «τσακίζουν» τις καταθέσεις στις τράπεζες και τις φέρνουν πιο κοντά στο εφιαλτικό σενάριο: