Σελίδες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους


Φίλος εργένης με πήρε τηλέφωνο να μου πει τα παράπονά του για άλλο φίλο, παντρεμένο, ο οποίος τον κάλεσε στο εξοχικό του σε συγκεκριμένη μέρα, επειδή «τότε βόλευε».

Βασικό προαπαιτούμενο η ανεξαρτησία της χώρας



Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Με 39 χρόνια να έχουν περάσει από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο τέλος της δικτατορίας των Συνταγματαρχών, οι μύθοι ξεθωριάζουν.

ΦΡΕΝΤΟ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ


Και το διαζύγιο είναι μια κάποια λύση

Η προβληματική επικοινωνία είναι σοβαρό καμπανάκι συναγερμού και το ζευγάρι πρέπει να τη διαχειριστεί, ακόμη και αν χρειαστεί να προστρέξει σε κάποιον ειδικό υπό την προϋπόθεση όμως να εντοπίσουν και να αναγνώσουν το ζήτημα, το οποίο συνήθως παρουσιάζεται μονόπλευρα. Τις περισσότερες φορές, λένε οι ειδικοί, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που οι γονείς παίρνουν διαζύγιο χωρίς να το έχουν σκεφτεί και να το έχουν βασανίσει μέσα τους

“Φυσικοί θάνατοι” στην Ελλάδα της πτώχευσης: μια αναίμακτη γενοκτονία !!!

Μόνιμη επωδός της “δικής μας πλευράς” είναι οι περίπου 4.000 αυτοκτονίες των 3 τελευταίων χρόνων. Τις χρησιμοποιούμε ως απόδειξη του επιχειρήματος πως “το Μνημόνιο σκοτώνει”. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα τραγικό φαινόμενο που απασχολεί και τρομάζει φυσικά όλους μας.

Alkistis Protopsalti - pame hawaii



Η ενότητα ειναι η λύση

Διάβασα την κάτωθι επιστολή και πραγματικά αναπτερωθηκαν οι ελπίδες μου για την σωτηρία αυτού του τόπου.

Στα δικαστήρια 10 υποθέσεις για απάτη προς το ΙΚΑ


Δέκα υποθέσεις για απάτη σε βάρος του ΙΚΑ παίρνουν το δρόμο της Δικαιοσύνης. Το ΙΚΑ δια της δικηγόρου του Αίγλης Δάφνη κατέθεσε 10 μηνυτήριες αναφορές στον εισαγγελέα για υπθέσεις απάτης, υπεξαίρεσης και απόπειρας απάτης.

Χρονος ζωης!!!

Μέχρι τελικής πτώσης




Θα πληρώνεις και θα ξαναπληρώνεις και θα ξανα-μανα-πληρώνεις! Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν δουλεύεις γιατί έχεις απολυθεί; Θα πληρώσεις! Δουλεύεις αλλά δεν πληρώνεσαι; Θα πληρώσεις! Για πόσο ακόμη θα πληρώ­νεις; Για όσο...



Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν σας ζητήσει την ταυτότητά σας ιδιωτική εταιρεία ή τράπεζα!

Μερικές χρήσιμες συμβουλές απο το ΙΝΚΑ  για τους καταναλωτές. Έτσι  οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο.. για να προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής:

The Police - Every Breath You Take



Πως η ασπιρίνη προστατεύει από το έμφραγμα

Όλοι έχουμε ακούσει και έχει αποδειχτεί ότι η ασπιρίνη μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας της καρδιάς απέναντι σε διάφορες καρδιαγγειακές παθήσεις. Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε σήμερα θα ενημερωθείτε για το ποιους μηχανισμούς ενεργοποιεί η ασπιρίνη και βοηθάει σε μια έκτακτη κατάσταση (πχ έμφραγμα), ποιοι και πότε πρέπει να λαμβάνουν και ποιοι δεν πρέπει να λαμβάνουν ασπιρίνη. Και να θυμάστε ότι η ασπιρίνη είναι φάρμακο και όχι καραμέλα. 

Έρχεται ρευστό στο ΕΣΥ! Πόσα χρήματα θα δοθούν σε ιδιώτες

Έως το Σεπτέμβριο τα νοσοκομεία θα έχουν αποπληρώσει όλες τις οφειλές τους προς το δημόσιο δεσμεύεται το υπουργείο Οικονομικών. 
Τι έχει πληρωθεί και τι θα πληρωθεί το επόμενο διάστημα

Σύμφωνα με στοιχεία του ΔΣΑ Στο 44,92% η ανεργία στους νέους δικηγόρους το πρώτο επτάμηνο του 2013

Στους 2.914 οι νέοι δικηγόροι που δεν έχουν ούτε μία παράσταση μέσα στο έτος – Πρόκειται για το 30,15% της συνολικής δύναμης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας

«Πάγωσαν» από το θέαμα οι τουρίστες «Έσκασε» χημική τουαλέτα στο λιμάνι της Μυτιλήνης

 

Το συμβάν έγινε, όταν, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δύο χημικών τουαλετών γεμάτων από τη χρήση, «έσκασε» ο πάτος της μίας γεμίζοντας όλο το χώρο με λύματα


Από τα ασφαλιστικά ταμεία οι πρώτοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα

Της Μαίρης Λαμπαδίτη
600 άτομα από 5 ασφαλιστικά ταμεία και οργανισμούς είναι  οι πρώτοι που θα εγγραφούν στις λίστες διαθεσιμότητας. Έως το βράδυ αναμένεται να αποσαφηνιστούν τα κριτήρια για την υπαγωγή στη λίστα.

ΘΑΝ. ΣΚΟΡΔΑΣ Πλειστηριασμοί και για την πρώτη κατοικία από 1η Ιανουαρίου!

Του Ανδρέα Πετσίνη
Προαναγγελία από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θ. Σκορδά για σταδιακή άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου του 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, προβλέπει συγκεκριμένα κριτήρια, όπως τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, αλλά το ύψος του δανείου, την έκταση του ακινήτου, τη χρονική διάρκεια του «παγώματος» και την εισοδηματική κατάσταση των ιδιοκτητών.

ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Απανωτά "χτυπήματα" της Εφορίας από Αύγουστο!

Απανωτά θα είναι τα «χτυπήματα» για τους φορολογούμενους οι οποίοι μέσα στον Αύγουστο θα αρχίσουν να λαμβάνουν από την Εφορία τις πρώτες… λυπητερές. Οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014, οπότε και κλείνει το οικονομικό έτος, οκτώ φόρους που συνολικά αγγίζουν τα 8,5 δισ. ευρώ!

Αγοράζουν για τα παιδιά τους χωράφια με ελιές αντί για μεζονέτες

Χωράφια με ελιές και ροδιές, αντί για μεζονέτες ή διαμερίσματα, αγοράζουν πλέον, ώς κληρονομιά για τα παιδιά τους, πολλοί γονείς στην Ελλάδα, ιδίως την τελευταία διετία, καθώς η αγροτική γη, που μπορεί να αποδώσει άμεσα μία πρόσοδο στον ιδιοκτήτη, τείνει σταδιακά να θεωρείται εξυπνότερη επένδυση από μια κατοικία.