Σελίδες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Βίντεο από συνάντηση του Σαμαρά με τον Θεό παρουσιάζει το Μαξίμου. Του Πιτσιρίκου

Σε μια προσπάθεια να διασωθεί ο Αντώνης Σαμαράς που έχει γελοιοποιηθεί εντελώς μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με την στιχομυθία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζεται να ανεβάσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο από τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Θεό. 


Στο βίντεο εμφανίζεται ο Θεός να συζητά με τον Σαμαρά στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.

Η συνάντηση Σαμαρά-Θεού γίνεται σε πολύ φιλικό κλίμα -μας έχει ενημερώσει άλλωστε ο Σαμαράς πως τα λέει συχνά με τον φίλο του το Θεό-, και κάποια στιγμή ο Θεός λέει στον Σαμαρά πως κι Αυτός κατάγεται από την Μεσσηνία, οπότε πρέπει κι Αυτόν να Τον διορίσει κάπου.

Ο Θεός λέει πως ο Σαμαράς είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και πιστός χριστιανός αλλά έχει δίπλα του ανθρώπους –όπως ο Μπαλτάκος- που τον κάνουν ό,τι θέλουν γιατί ο Σαμαράς, εκτός από πολύ καλός άνθρωπος, είναι και κάπως καθυστερημένος.

Στο βίντεο, μαζί με τον Θεό και τον Σαμαρά, εμφανίζονται γνωστοί τηλεδημοσιογράφοι του Mega και του ΣΚΑΪ που λένε πως πιστεύουν πως ο Σαμαράς είναι καταπληκτικός ηγέτης.


Βίντεο από συνάντηση του Σαμαρά με τον Θεό παρουσιάζει το Μαξίμου. Του Πιτσιρίκου
Επίσης, στο βίντεο εμφανίζεται η θεούσα κομμουνίστρια Λιάνα Κανέλλη που δηλώνει πως ο Μπαλτάκος μπορεί να είναι φασίστας αλλά είναι φίλος της και δεν είναι τσογλάνι σαν τον Αλέξη Τσίπρα.

Γενικά, στο βίντεο που ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου γίνεται χαμός αλλά το πιο χαριτωμένο σημείο είναι όταν ο Θεός παραγγέλνει έναν βαρύ γλυκό και Του τον φτιάχνει με τα χεράκια του ο Αντώνης Σαμαράς, για να μην τους πάρει χαμπάρι ο καφετζής της Βουλής.

Πηγή:RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου