Σελίδες

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ευκαιρίες απασχόλησης στην ΕΛΣΤΑΤ

Ηλεκτρονική αίτηση θα μπορούν να υποβάλουν στην ΕΛΣΤΑΤ οι ενδιαφερόμενοι για τις προσλήψεις συνεργατών που επιθυμούν να απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούμενες στατιστικές εργασίες.


Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων για τις προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ, για να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της Στατιστικής Αρχής θα υποβάλλονται από σήμερα 5 Μαρτίου 2014 μέχρι την 5η Απριλίου 2014.

Το Μητρώο αυτό, που τηρείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα έχει ισχύ για 8 μήνες, από το Μάιο έως και το Δεκέμβριο 2014.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνον ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.

Επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, νομικών προσώπων δημόσιου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς και υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής σε αυτό το Μητρώο.

Οι Ιδιώτες Συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων).
http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου