Σελίδες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ασυγκράτητη 50χρονη δεν μπορεί να σταματήσει να παρενοχλεί 35χρονο -Ούτε στο δικαστήριο δεν πείστηκε

Ο... πειρασμός είναι πολύ μεγάλος όπως φαίνεται, για μία 50χρονη από την Ξάνθη, που δηλώνει πως δεν μπορεί να σταματήσει να παρενοχλεί έναν 35χρονο, παρά τις συστάσεις του δικαστηρίου. Η γυναίκα έχει κάνει κόλαση τη ζωή του θύματός της με την ασταμάτητη πολιορκία της και δήλωσε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σταματήσει.

Η ασυγκράτητη γυναίκα έχει συλληφθεί στο παρελθόν, καθώς είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει σε βάρος της ο 35χρονος πρώην συνάδελφός της. Στη συνεκδίκαση των υποθέσεων σε δεύτερο βαθμό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους κατά συγχώνευση. Εκπληκτοι όμως οι δικαστές την άκουσαν να παραδέχεται πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σταματήσει την παρενόχληση, έπειτα από τις συστάσεις που της έκανε η πρόεδρος.
Η ζωή του 35χρονου έχει αναστατωθεί από την πολιορκία της με sms, e-mail και μηνύματα στο facebook, τα οποία συνεχίζονται ακόμη και σήμερα. Μάλιστα, κατά την ακροαματική διαδικασία η 50χρονη φαίνεται πως δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στην παρουσία του 35χρονου και αποπειράθηκε να τον προσεγγίσει, παρά το γεγονός ότι αυτός συνοδεύονταν από τη μνηστή του.

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου