Σελίδες

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Σχέδιο Σαμαρά: Battle Royale

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απαγόρευσε προσωρινά το κυνήγι σε όλη την Ελλάδα και για όλα τα θηράματα έπειτα από προσφυγή ζωοφιλικής οργάνωσης κατά της υπουργικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα θήρας.


Όλοι αυτοί οι ψυχάκηδες με τις καραμπίνες που σκοτώνουν ζώα για την καύλα τους μπορούν αν θέλουν να περνάνε τα σύνορα και να κυνηγάνε στη Βουλγαρία, αν και το καλύτερο θα ήταν να τους εξορίσουμε στη Μακρόνησο και να τους βάλουμε να κυνηγάνε ο ένας τον άλλον.

Η ζωοφιλική οργάνωση υποστηρίζει ότι η κυνηγετική περίοδος ξεκίνησε πρώιμα και έληξε καθυστερημένα με αποτέλεσμα να πλήττεται η πανίδα κατά την αναπαραγωγική περίοδο, αφού σε κάθε περίπτωση δεν είναι εύκολο να είσαι κορμοράνος και να κουτουπώνεις την κορμοράνα στις εξοχές με το φόβο ότι μπορεί να σε βρει καμιά σφαίρα στο δόξα πατρί.

Η οργάνωση ισχυρίζεται ότι τίθεται σε κίνδυνο και η αποδημία πολλών ειδών που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα γιατί δεν αντέχουν το success story του Αντώνη Σαμαρά. Προφανώς, θέλουν να πάνε σε κάποια λιγότερο αναπτυγμένη χώρα.

Η υπουργική απόφαση παραβιάζει το άρθρο 24 του Συντάγματος, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, τη Διεθνή Σύμβαση Ramsar, τη Σύμβαση της Βόννης, κοινοτικές οδηγίες, την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς και παλαιότερες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, οπότε είναι προφανές ότι υπογράφτηκε κατά την περίοδο πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά.

Οι ισχυρισμοί της ζωοφιλικής οργάνωσης έδωσαν μια καταπληκτική ιδέα στον Αντώνη Σαμαρά που αποφάσισε να επιτρέψει με μια υπουργική απόφαση που θα παραβιάζει όλες τις Συνθήκες για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα το κυνήγι μεταξύ Ελλήνων σε όλη την Ελλάδα εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανθρωποφιλική οργάνωση να κάνει προσφυγή εναντίον του.

Το περιβάλλον του Πρωθυπουργού υποστηρίζει ότι εάν επιτραπεί το κυνήγι μεταξύ Ελλήνων θα μπει φρένο στις γεννήσεις που εκτοξεύουν την παιδική φτώχεια στα ύψη, ενώ ταυτόχρονα θα καταπολεμηθεί και το φαινόμενο μαζικής μετανάστευσης νεαρών επιστημόνων στο εξωτερικό. Οι γέροι μπορούν να ξεκουμπιστούν όλοι.

Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε να διοργανώνονται στις μεγάλες πόλεις ετήσια τουρνουά "Βattle Royale" στα οποία θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος όλοι οι ψηφοφόροι ανεξαρτήτου ηλικίας. Οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες ανάλογα με το κόμμα που ψηφίζουν, θα εξοπλίζονται με όπλα όπως σφυροδρέπανα, πυρσούς, ψεκαστικά αεροπλάνα, ασπίδες, μαχαίρια ή κατσαρόλες και θα ξαμολιούνται στους δρόμους με σαφείς οδηγίες να σκοτωθούν μεταξύ τους μέχρι να απομείνει ένας τελευταίος επιζών.

Στον νικητή θα απονέμεται ο τίτλος του "Μαλάκα της Χρονιάς" διάκριση που θα του δίνει απευθείας ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, περαιτέρω μείωση στο ΦΠΑ εστίασης και δωρεάν ασύρματο wi-fi ίντερνετ από φέτος.

Το Σχέδιο Σαμαρά θα περάσει από τη Βουλή με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και θα τεθεί σε ισχύ από το 2014 εκτός αν η Τρόικα αποφασίσει ότι πρέπει να έχει αναδρομική ισχύ, οπότε θα δοθεί εντολή θανάτωσης της μισής Αθήνας ώστε να καλυφθεί η χασούρα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα βολέψει την άλλη μισή.

Pick up your weapons and fight!

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Το success story απαιτεί θυσίες. Αλλά κυρίως απαιτεί μαλάκες. Ευτυχώς έχουμε μπόλικους. Εντός κι εκτός Κοινοβουλίου.)

Πηγή: RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου